Mooie nagels deze zomer?

Jaja, de eerste zonnige dagen zijn een feit en we hebben gelijk zin om weer de zomerse outfits uit de kast te trekken. En dat niet alleen, ook leuke accessoires en vrolijke nagels maken het plaatje helemaal compleet. In de zomer denk je vaak aan lichte of felle kleuren en hoe leuk is het om dit door te voeren in je nagellak?! Een van de meest iconische zomertrends op het gebied van nagels is ongetwijfeld het gebruik van levendige kleuren. Denk aan felroze, zonnig geel, aquablauw en tropisch oranje. 

Nagellak

Ben jij het type dat gewoon lekker thuis gaat experimenten met verschillende kleuren nagellak? Helemaal leuk! Duik dan eens de plaatselijke drogist in om verschillende kleurtjes op de kop te tikken of pak eens uit en maak verschillende patronen op je nagel zoals deze watermeloen. Het heeft waarschijnlijk wat oefening nodig, maar het ziet er toch waanzinnig uit?!

Gellak

Gellak is een uitstekende keuze voor wie op zoek is naar een langdurige kleur met een prachtige glans. Deze methode maakt gebruik van een speciaal soort nagellak die wordt uitgehard onder een UV- of LED-lamp. Hierdoor blijft de kleur een aantal weken mooi zitten. Je kunt dit in een salon laten doen, maar je kunt ook een thuislamp kopen en het super eenvoudig zelf aanbrengen. Dat bespaart weer in de kosten.

Gelnagels of acrylnagels

Ben je op zoek naar nagels die op je eigen nagel wordt aangebracht? Ga dan voor gelnagels of acrylnagels. Vaak ziet dit er super mooi uit en het blijft lang goed en stevig zitten. Vaak moet je weer terug naar de salon als ze 'uitgroeien'. Je kunt verschillende kleuren kiezen dus een zomerse uitstraling met felle kleurtjes is zo geregeld!

Naast het pimpen van je nagels, is het natuurlijk ook heel belangrijk om je handen, nagelriemen en nagels zelf goed te onderhouden. In een eerder blog schreven we hierover. Lees hier het blog over nagelverzorging terug.

Over de schrijver
Reactie plaatsen

Zoek jij nieuwe vriendinnen bij jou in de buurt?