vriendinnen_gezocht

Wil jij onze affiliate partner worden?    

Zullen we samenwerken?


Ben jij fan van VriendinnenOnline omdat jij bijvoorbeeld nieuwe vriendinnen via ons platform gevonden hebt? Gun je dat anderen ook? Vertel het je vrienden, familie of deel het op social media! Komt er iemand via jou binnen? Dan verdien jij daar geld mee! Want voor ieder member die zich bij ons aanmeldt via jouw link, ontvang jij een commissie.


Of heb jij een eigen website, blog of groot bereik op jouw social media kanalen? En wil jij jouw volgers attenderen op ons platform, zodat zij nieuwe vriendinnen kunnen vinden indien ze daar behoefte aan hebben? Ook dan werken we graag met je samen!Wie kan zich aanmelden?

Ben jij enthousiast over VriendinnenOnline en dit zou willen delen met je omgeving of volgers? Voldoe jij aan onderstaande punt(en)? Dan kun je je aanmelden bij ons affiliate programma via de knop onderaan de pagina. 


Ben of heb jij:

 • Oud member met succeservaring
 • Een blog gericht op vrouwen
 • Een influencer op Instagram, TikTok, Facebook
 • Spreek je vrouwen die mogelijk interesse hebben in (nieuwe) vriendinnen vinden
 • Spreekt het concept je aan en zou je hier graag over willen delen


Dan kun jij je aanmelden voor ons affiliate programma! Wij staan voor echte verbinding. Met die reden willen we alleen samenwerken met degenen die oprecht enthousiast zijn over het concept en niet uit zijn op snel geld verdienen. Het enige wat van jou wordt verwacht, is dat je enthousiast over ons deelt. Hoe meer mensen er via jou binnenkomen, hoe meer je verdient.

Hoe werkt het precies?

 • Als affiliate partner van VriendinnenOnline krijg je een commissie voor iedereen die zich via jou bij ons aanmeldt. Allemaal automatisch.
 • Je kunt je aanmelden op onze affiliate-pagina. Schrijf je eenvoudig in met je naam en e-mail adres. Heel eenvoudig binnen 3 minuten, zonder administratieve rompslomp. 
 • Als we raakvlakken zien, dan zullen we je goedkeuren en op dat moment ontvang jij je unieke en gepersonaliseerde link. Die link kun je delen met jouw omgeving of op jouw website/social media (Instagram, TikTok, Facebook). 
 • Zodra iemand op jouw link klinkt en zich bij ons aanmeldt, ontvang jij €5,-
 • Op jouw eigen pagina kun je inzien hoeveel je verkocht hebt. 
 • Uitbetalingen vinden maandelijks plaats, met een minimale drempel van €20,-.
 • Geen zorgen als een bezoeker niet meteen tot aankoop overgaat. Als ze dit binnen 30 dagen doen, dan ontvang jij alsnog de commissie.

VriendinnenOnline in de media

Veel gestelde vragen affiliate marketing

Wat is affiliate marketing?

Affiliate marketing is een manier om geld te verdienen door producten of diensten van anderen te promoten. Je kunt je aanmelden als "affiliate" bij een bedrijf of een online platform. Jij ontvangt dan een speciale link waarmee je hun producten kunt delen op je website, blog, sociale media of andere kanalen.

Wanneer iemand op jouw link klikt en een aankoop doet, ontvang je een commissie. Het is als het ware een beloning voor het doorverwijzen van klanten naar het bedrijf. Je hoeft geen eigen producten te hebben of zelf voorraad te beheren. Het enige wat je hoeft te doen, is het delen van de producten en het verdienen van geld telkens wanneer iemand iets koopt via jouw unieke affiliate-link.

Het mooie van affiliate marketing is dat je flexibel bent in welke producten of diensten je wilt promoten. Je kunt kiezen voor iets waar je zelf enthousiast over bent of waar je publiek interesse in heeft. Het is een populaire manier om online geld te verdienen en kan een extra inkomen genereren zonder dat je een eigen bedrijf hoeft te starten.

Wie kan zich aanmelden voor deze samenwerking?

- Oud members met succeservaring
- Als je een blog of website hebt die (deels) gericht is op vrouwen
- Een influencer op Instagram, TikTok, Facebook
- Als je vrouwen spreekt die mogelijk interesse hebben in nieuwe vriendschappen vinden
- Indien het concept je aanspreekt en je hier graag over zou willen delen

Helpen jullie mij met het opzetten?

Zodra wij de samenwerking goedgekeurd hebben, ontvang je van ons een uitgebreide mail waarin alle stappen nogmaals rustig kunt lezen.

Het is super eenvoudig, we hebben alleen je betaalgegevens nodig en jij ontvangt van ons de link. Zo geregeld!

Mocht je nog vragen hebben, dan zijn we natuurlijk altijd bereikbaar voor je via info@vriendinnenonline.nl

Hoe weet je dat de verkoop bij mij vandaan komt?

Zodra je je bij ons aanmeldt krijg je een persoonlijke link. Deze link kun je delen op jouw site of social media. Zodra mensen hierop klikken, dan zien wij dat ze via jou zijn binnengekomen. Dit gaat allemaal automatisch, met het behulp van cookies. De aankoop mag 30 dagen na het klikken op jouw link gedaan worden, binnen die tijd krijg je de commissie van ons toegewezen.

Kan ik zien hoeveel er verkocht is via mij?

Dat kan zeker! Zodra je je bij ons aanmeldt, dan krijg je een eigen pagina waarop je alle verkopen kunt bijhouden.

Wanneer krijg ik betaald?

VriendinnenOnline zal elke 30 dagen uitbetalen. Er moet een minimum bedrag van €20,- in je account staan om uitbetaald te krijgen.

Wat verdien ik als affliate partner?

Als affiliate van VriendinnenOnline kun je zoveel verdienen als je wilt. Per nieuw lid krijg jij €5,- van ons. Je hebt de vrijheid om zoveel te promoten en te verkopen als je wilt!

Kan ik promotieteksten of beeldmateriaal ontvangen?

Zodra wij je aanmelding goedgekeurd hebben, ontvang je van ons een uitgebreide welkomstmail. Hierin staat ook het linkje naar onze promotieteksten en beeldmateriaal.

Ervaringen van andere leden

ervaring-vriendinnenonline-1
beoordeling-vriendinnenonline
review-vriendinnenonline

Ja, ik wil ook VriendinnenOnline promoten