veelgestelde_vragen

Veel gestelde vragen

                   

Veel gestelde vragen

Voor welke leeftijd is Vriendinnenonline geschikt?

Onze website is opgezet voor vrouwen vanaf 18 jaar. We hebben leden vanaf 20 jaar die studeren of starters zijn, maar ook dames van 70 die na een werkend leven weer meer vrije tijd gekregen hebben. En alles wat daar tussenin zit. Dus meld je gerust aan, er zijn zeker meer vrouwen van jouw leeftijd ingeschreven!

Hebben jullie een app?

Jazeker hebben wij een app! Als je je hebt aangemeld bij onze community, krijg je direct gratis toegang tot onze app. Ga hiervoor naar de App Store of Google Play Store en download 'Huddle community & e-learning'. Als je je daar aanmeldt met je gebruikersgegevens van onze website, dan kun je er gelijk gebruik van maken! Wel zo makkelijk, dan krijg je notificaties als je nieuwe berichtjes hebt.

Hoe kan ik nieuwe vriendschappen maken?

Er zijn meerdere manieren om contact te leggen via onze community!

Oproepje plaatsen:
Je kunt bijvoorbeeld op het forum in jouw regio een oproep plaatsen om een vriendin of groepje meiden te leren kennen. Denk hierbij aan 'eetclubje Arnhem', 'Wandelen in het bos', 'Nederland ontdekken', 'Spelletjes doen in Utrecht' etc etc. Met degene die interesse hebben, kun je dan een eigen chatgroep starten, waarin jullie dan een afspraak plannen en verder kletsen. Deze groep kan open of besloten zijn, afhankelijk van wat je wilt. Contact maken en gezellig verder chatten werkt ook super makkelijk via onze app!

Reageren op anderen:
Je kunt ook kijken welke oproepjes er ontstaan zijn en je daarbij aansluiten. Dit kun je doen door bijvoorbeeld een reactie te plaatsen onder het bericht of door 1-op-1 te gaan chatten met iemand uit die groep.

Gelijk gestemden leren kennen:
Wil je in het begin gewoon even kletsen en nog niet gelijk een afspraak plannen? Dat kan ook! Onze site is speciaal opgezet om gelijkgestemden leren kennen. Bijvoorbeeld: Introverte meiden, zzp'ers, boeken verslinders, burn-out (gehad), single ladies etc etc. Je kunt in het topic 'kletspraatje' een onderwerp openen en op die manier laagdrempelig met elkaar in gesprek gaan. Zo fijn, in het dagelijks leven blijkt dat namelijk niet altijd even makkelijk.

Op deze manier kun je gezellig kletsen met meiden uit de buurt en/of gelijkgestemden.

Kan ik met iemand chatten of een privé bericht versturen?

Ja, dat kan zeker! Op je laptop zie je rechts bovenin een praatwolkje. Op je telefoon zie je dit praatwolkje onderin je scherm in het midden. Als je daarop klikt, dan kun je iemand een chatbericht sturen. Je moet dan wel de naam van deze persoon weten.

Wat je ook kunt doen is als je een forumbericht van iemand leest dat jouw aanspreekt, even op haar naam klikken. Je komt dan op haar profiel terecht. Als je dan nog een keer op haar naam klikt, dan kun je haar ook een chatbericht sturen.

Wat zijn karmapunten?

Karmapunten laten zien hoe actief iemand in de community is. Dus als je veel reageert, berichtjes plaatst of liked, dan krijg je daar karmapunten voor. Degene met de meeste karmapunten, wordt uitgelicht op de website en daardoor leg je weer makkelijker contact met andere dames!

Zijn er kosten aan verbonden?

VriendinnenOnline vraagt aan haar leden een kleine maandelijkse bijdragen, zodat wij kunnen blijven bestaan en de site kunnen uitbouwen. Wij zijn een sociale onderneming, wat inhoudt dat we het maatschappelijke belang hoge prioriteit geven. Daarom proberen wij de kosten zo laag mogelijk te houden, zodat het voor iedereen toegankelijk blijft.

Ook hebben we gemerkt dat we door een bijdrage te vragen, we alleen vrouwen op de site krijgen die écht op zoek zijn naar nieuwe vriendinnen. Dit maakt de site serieuzer en hierdoor zijn leden actiever op de website betrokken. Het vinden van een nieuwe vriendin wordt daardoor makkelijker.

Ik ben mijn wachtwoord vergeten

Je kunt zelf een nieuw wachtwoord aanvragen via de knop ‘wachtwoord vergeten?’ onder de knop inloggen. Je zult dan een e-mail ontvangen, controleer hiervoor ook je ongewenste mail.

Ik wil graag persoonlijke gegevens wijzigen in mijn account

Je kunt je hele profiel aanpassen door op je laptop/computer op het poppetje rechtsboven naast je naam te klikken. Klik vervolgens rechtsboven op 'bewerk profiel' en je kunt je profiel eenvoudig aanpassen. Via de app kan dat door linksboven op de 3 streepjes te drukken en dan linksboven op het poppetje te klikken. Via het tandwieltje kun je dan je profiel aanpassen. Let op: wil je je bankrekening aanpassen? Stuur ons dan even een mail via hi@vriendinnenonline.nl

Ik wil me uitschrijven / mijn lidmaatschap opzeggen

We vinden het jammer om je te zien gaan, maar we hopen dat je er een leuke vriendschap of clubje dames aan over gehouden hebt! Stuur uiterlijk 48 uur voor verlenging een mailtje naar hi@vriendinnenonline.nl, waarin je aangeeft dat je je lidmaatschap stopzet. Wij zullen dit direct voor je in orde maken. Je kunt nog gebruik maken van je account t/m de laatste dag van je abonnement.

Ik heb een vraag die er niet tussen staat

Dat kan! Stuur ons gerust even een mailtje via hi@vriendinnenonline.nl. Eén van de collega's zit klaar om deze zsm te beantwoorden!

                 

Wil jij je aansluiten bij onze community?