vriendinnen-zoeken

Wie zijn wij?

En wat kunnen we voor jou betekenen?!

VriendinnenOnline.nl

Vriendinnenonline is gevestigd in het hartje van Amsterdam, maar we werken op landelijke schaal. Deze succesvolle vriendinnenwebsite is speciaal opgezet om nieuwe vriendinnen te vinden voor een terrasje, een gezellig avondje uit of gewoon voor een goed gesprek.


Wij helpen jou om leuke contacten te vinden als je bijvoorbeeld verhuisd bent of door een nieuwe levensfase nieuwe vriendinnen zoekt. Inmiddels hebben we ruim 52.000 ingeschreven leden en zijn er meer dan 268.936 vriendschappen op de website gesloten. Dat is niet alleen iets waar we heel trots op zijn, we hebben er ook twee keer de ‘beste website van het jaar-award’ mee gewonnen.

kantoor-amsterdam

Lize Mast

Ons enthousiaste team van schrijvers, programmeurs en ontwerpers wordt aangestuurd door eigenaresse Lize Mast. Zij is al jaren werkzaam in de online industrie en is in de afgelopen jaren hoofdredacteur geweest bij diverse grote online titels. Toen ze de kans kreeg om dit concept uit te rollen, heeft ze dit met beide handen aangegrepen. Lize: "Het is een waanzinnig sterk concept, waarbij we geheel volgens de tijdsgeest van nu, mensen helpen om nieuwe contacten te leggen."

Onze bloggers

Community manager: Zana

Meet Zana, de community manager van VriendinnenOnline. Als een echte verbinder is ze aan de slag gegaan binnen de online community. Ze helpt leden om met elkaar in contact te komen en samen leuke activiteiten gaan ondernemen en organiseren.

Het onderwerp ‘vriendschap’ is haar op het lijf geschreven en deze lieverd is here to help!

Wil je weten hoe deze site precies werkt?