De leukste telefoon spelletjes om te spelen met vriendinnen
30 april 2024 

De leukste telefoon spelletjes om te spelen met vriendinnen

Op zoek naar een leuke manier om verbonden te blijven met je vriendinnen, zelfs als jullie niet samen kunnen zijn? Haal dan een goede smarthpone in huis en kijk voor een passende bundel. Want dat ga je nodig hebben. Hier zijn enkele geweldige telefoonspellen om samen te spelen en plezier te hebben, zelfs op afstand!

Rummikub

Speel Rummikub op je telefoon en nodig je vrienden uit voor een strategisch potje. Of je nu zin hebt in een relaxte spelletjesavond of een intense competitie, Rummikub zorgt voor urenlang plezier met je vriendinnen. Je hebt alleen een goedkope sim only nodig en een minimale databundel, want het slurpt niet veel internet.

In het nieuwe spel vind je de stenen onderaan je scherm. Veeg met je vinger langs de rij stenen om ze allemaal te bekijken. Als je stenen wilt gebruiken, sleep je ze naar het groene veld. Je kunt alleen beginnen met spelen als je een combinatie kunt maken die dertig punten waard is. Lukt dat niet, tik dan op de stapel witte stenen om een nieuwe steen te krijgen. Daarna is het de beurt aan je tegenstander. De speler die als eerste al zijn of haar stenen heeft neergelegd, wint het spel.

Evil Apples vs. Humanity

Dit kaartspel lijkt een beetje op Cards Against Humanity, maar is een stuk vriendelijker. Je speelt het online door een kaart te trekken die een zin start, waarna je de leukste afsluiter uit je eigen kaarten kiest. Reken maar op veel gelach en plezier! Je vrienden bepalen wie de leukste zinnen maakt en dus wint. Je hoeft niet per se via video te spelen, maar het is wel een stuk gezelliger. Dus zet je laptop aan en speel mee!

Skribbl

Dit online spel is net als Pictionary: je kiest een woord en tekent dit vervolgens. Je vrienden, familie of zelfs mensen die je via een link uitnodigt, raden wat je hebt getekend. Skribbl speel je het beste op een laptop of pc. Je kunt het hier spelen.

Monopoly

Monopoly is absoluut een klassiek spel. Het weet als geen ander spel zoveel enthousiasme en strijdlust op te wekken bij de spelers. Dat maakt het waarschijnlijk tot het perfecte bordspel. Je kunt het samen spelen met je vrienden of online tegen mensen van overal ter wereld. De levendige animaties geven je bijna het gevoel dat het spel echt tot leven komt!

Heads Up!

Laat je kennis zien en raad wat je vrienden op hun telefoon laten zien in Heads Up! Dit spel, bekend van de show van Ellen DeGeneres, zorgt gegarandeerd voor plezier terwijl je elkaar uitdaagt om de meeste woorden te raden. Succes verzekerd voor een gezellige avond met je vrienden!

Zit je al teveel op je telefoon en probeer jij juist te minderen? Deze 6 tips helpen je van je telefoon verslaving af te komen!

Over de schrijver
Reactie plaatsen

Zoek jij nieuwe vriendinnen bij jou in de buurt?