Zo overleef je de laatste werkweken
21 juni 2018 

Zo overleef je de laatste werkweken

Iedereen vrij, jij blij!

Toegegeven, het is misschien niet altijd even leuk als al je collegas lekker aan het fantaseren zijn over hun vakantie, terwijl jij nog lang niet vrij bent. Maar er zitten ook zeker voordelen aan de weken waarin jij de baas lijkt te zijn op je werk. Vaak wordt je in deze periode ook minimaal gestoord door telefoontjes of spoedjes, heerlijk! En tijdens de dagen waarop iedereen weg is, kun jij eindelijk doorwerken. Geen gepraat of constante afleiding, maar meters maken. Zo kun je misschien zelfs wel iets eerder naar huis

Beloon jezelf voor je harde werk

Na uren zwoegen ben jij wel toe aan een lekker tussendoortje. Bereid daarom een lekkere lunch voor en neem deze mee naar je werk. Schijnt de zon en heb je de mogelijkheid om naar buiten te gaan? Neem je lunch mee naar buiten en geniet lekker van de zon! Op de terugweg mag je jezelf best eens trakteren op een ijsje tijdens zomerse dagen. Jij bent immers degene die de boel draaiende houdt nu iedereen weg is en hard werken verdient een beloning, toch?

Plan leuke dingen

Je leven bestaat niet alleen uit werken en tijdens de zomer is de kans op lekkere zomerse avonden vrij groot. Plan daarom eens iets leuks in voor na je werk. Organiseer een BBQ, ga met vriendinnen het park in of ga een rondje wandelen. Zo heb je tijdens je werk iets om naar uit te kijken en gaat de dag meteen een stuk sneller!

Over de schrijver
Hoi ik ben Lize en ik ben het gezicht achter VriendinnenOnline. Het concept is opgezet voor vrouwen om laagdrempelig nieuwe vriendinnen te leren kennen. Ik schrijf en spreek veel over het onderwerp ‘vriendschappen’, een prachtig thema dat ik graag onder de aandacht breng!
Reactie plaatsen

Zoek jij nieuwe vriendinnen bij jou in de buurt?