vriendinnen_gezocht

SPEEDDATEN VOOR VRIENDSCHAPPEN

Samen met het tijdschrift Vriendin organiseren wij op regelmatige basis vriendinnen-speeddateavonden door het hele land.

Vriendinnen ontmoeten bij jou in de buurt

Samen met het tijdschrift Vriendin organiseren wij ladiesnight speeddaten! Zoek jij leuke nieuwe vriendinnen om je vriendengroep mee uit te breiden in de omgeving Rotterdam/ Zuid-Holland? Kom dan naar deze vriendinnen-speeddate avond op 9 november! 


Op deze avond leer je andere deelnemers kennen door middel van korte gesprekjes. Na afloop zullen we in groepjes een drankje doen en krijg je direct de kans om in een whatsapp-groep te stappen. Zo krijg jij op een gezellige en laagdrempelige manier de kans om in één klap heel veel potentiële nieuwe vriendinnen te leren kennen in jouw omgeving. 

Speeddaten voordelen

Gezellig avondje uit!

Tientallen potentiële nieuwe vriendinnen  leren kennen op 1 avond

Gratis hapjes, drankjes en een goodiebag

Direct whatsapp-groepen starten

€5,- korting als member van onze site!

Komende editie: 9 november Rotterdam

De media over onze vriendinnen-speeddate avonden:

nos-speeddate-vriendin

NOS reportage

The content you add below will be added to a pop-up on the live version of your website.

Speeddate voor vriendschappen, niet relaties 

Verslaggever Martijn van der Zande:

Een klik lijkt in ieder geval al snel aanwezig, want nog voor de eerste officiële drie-minuten-date een feit is, staan de meesten al lekker bij de bar een wijntje te drinken. Er wordt volop gekletst en gelachen.

Editie-nl-speeddaten-vriendinnen

Editie NL

The content you add below will be added to a pop-up on the live version of your website.

Speeddaten om een nieuwe beste vriendin te vinden

Sociaal psycholoog Paul van Lange:

Het voordeel van zo'n date-avond is dat iedereen er met dezelfde intentie naartoe gaat. "Al deze vrouwen willen een vriendschap sluiten. Normaal gesproken weet je niet of mensen hiervoor openstaan en durf je misschien niet op iemand af te stappen", zegt hij tegen Editie NL.

vriendinnen-speeddate-avond
De Volkskrant
The content you add below will be added to a pop-up on the live version of your website.

Het succes van speeddaten op zoek naar vrouwelijke maatjes

Deelneemster Demelza in de Volkskrant:

Ze schat haar kansen om vanavond een vriendin aan de haak te slaan behoorlijk. "Ik heb het weleens geprobeerd op de volleybal maar na de les vluchtte iedereen bijna naar huis. Hier zijn we allemaal op zoek naar hetzelfde.

ad-vriendinnen-speeddate

Algemeen Dagblad

The content you add below will be added to a pop-up on the live version of your website.

Veel animo ontmoetingsavond in Utrecht

Deelneemster Michelle van der Pol in het AD: 

Ik wilde niet meer speeddaten, maar toen zag ik dit. Precies waar ik naar op zoek: meer verschillende meiden om dingen mee te ondernemen. Of ik geen vriendinnen heb? Zeker wel, hartstikke leuke ook. Maar bijna iedereen is gesetteld. En dat is gewoon een stuk saaier op de zaterdagavond.

Hoe werkt het speeddaten?


We beginnen de avond met een drankje aan de bar, waarbij je alvast kunt kletsen met andere deelnemers. Dat is altijd direct al erg gezellig. Als we de avond officieel beginnen, zul je andere deelnemers leren kennen door middel van korte gesprekjes. Wij delen de groepen in op basis van leeftijden. Zo krijg jij op een gezellige en laagdrempelige manier de kans om in één klap heel veel nieuwe dames te leren kennen in jouw omgeving. Natuurlijk kun je deze avond gewoon alleen komen, wij brengen je in contact met andere deelnemers!


Na afloop zullen we in groepjes een drankje doen en krijg je direct de kans om in één (of meerdere) whatsapp-groepen te stappen. Wij zullen dit begeleiden. Vaak ontstaan er whatsappgroepen zoals: spelletjesavond, eetclub, festivals bezoeken, 40+ groep, Nederland ontdekken, creatief etc.


Deelname kost € 29,95 voor een hele gezellige avond inclusief hapjes, drankjes en een goedgevulde goodiebag. Heb jij een account op VriendinnenOnline, dan betaal je slechts €24,95! Onze kortingscode vind je op het forum op het board 'Zuid-Holland' zodra je ingelogd bent.

 

Programma:

19:30 Inloop + ontvangst

20:00 Start speeddates

21:30 Start borrel en inschrijven whatsapp-groepjes

22:30 Einde programma


Datum:

Donderdag 9 november 2023


Locatie:

Restaurant Didot34 in Rotterdam

Bekijk hier hoe onze vorige editie eruitzag! 

restaurant-didot-34-rotterdam

Over de locatie

Restaurant Didot34 is gevestigd in hotel The Slaak in Rotterdam, in een voormalige krantendrukkerij. Het is er sfeervol en gezellig! Je kunt er de gehele dag terecht, voor ontbijt, lunch, diner en borrel.

Schrijf je hier in voor onze speeddate in Rotterdam