Zo krijg jij een romantische zomervakantie
08 juli 2015 

Zo krijg jij een romantische zomervakantie

We zijn er allemaal geweest, je bent leeg na een jaar hard werken en kijkt uit naar de zomervakantie. Samen op het Toscaanse platteland, zonder afleiding, alleen jullie twee.

Maar dan krijg je argumenten wanneer je bijvoorbeeld het vakantiehuis niet kunt vinden. Hij wil graag gaan slapen, terwijl jij nog even kletsen wilt. Jij wilt gewoon ontspannen bij het zwembad, terwijl hij je aanspoort om te gaan wandelen en de omgeving te verkennen. Plotseling lijkt de relaxte zomervakantie te verdwijnen en beginnen jullie je beide ongemakkelijk te voelen.

Je geniet niet meer van je welverdiende tijd samen. Dus, wat kun je doen om ervoor te zorgen dat je geniet van een romantische vakantie samen?

Maak van een mug geen olifant

Geen stress geen kans. Het feit dat jullie nu samen zijn betekent dat je in het verleden al eens een fijne tijd samen hebt doorgebracht. Je weet dus donders goed hoe jullie samen kunnen genieten. Het is gewoon een kwestie om terug te gaan naar de dingen die werken voor jullie als koppel.

Schakel de technologie uit

Smartphones, tablets en laptops zijn geweldige hulpmiddelen om de romantiek te bederven. Zet deze tijdens jullie vakantie zo vaak mogelijk uit. Besteed meer tijd aan je partner dan aan social media tijdens de zomer, die leuke kiekjes zien je vrienden na de vakantie wel. Geniet van het moment.

Word opnieuw verliefd

Neem je partner niet voor vanzelfsprekend aan. Zo van..ach die heb ik toch wel. Jij verandert en ontwikkelt gedurende de tijd. Je partner ook. Kijk en blijf nieuwsgierig naar elkaar.

Lach meer

Glimlach eens naar je partner als jullie in gesprek zijn. Dit is een krachtige manier om een connectie op te bouwen. En lach weer eens met elkaar, dit verdwijnt vaak al snel door dagelijkse sleur, stress en drukte.

Heb jij nog tips voor een romantische zomervakantie?

Over de schrijver
Hoi ik ben Lize en ik ben het gezicht achter VriendinnenOnline. Het concept is opgezet voor vrouwen om laagdrempelig nieuwe vriendinnen te leren kennen. Ik schrijf en spreek veel over het onderwerp ‘vriendschappen’, een prachtig thema dat ik graag onder de aandacht breng!
Reactie plaatsen

Zoek jij nieuwe vriendinnen bij jou in de buurt?