Zo geef je je huis meer kleur
05 april 2017 

Zo geef je je huis meer kleur

Kleur op de wand

Het meest voor de hand liggende is een mooie kleur op de wand te doen. Als je nog een beetje wilt aftasten, kun je beginnen met n wand en later eventueel ook andere wanden van een kleurtje voorzien. Ook behang is tegenwoordig helemaal in. Juist de opvallende kleurrijke prints doen het goed. De huidige kleurtrend is greenery, dus eigenlijk allerlei soorten groen. Maar het belangrijkste is natuurlijk dat je een kleur kiest waar jij je prettig bij voelt.

Planten

Het groene aspect hoeft natuurlijk niet perse terug te komen op je wanden, maar kun je ook realiseren door veel planten is huis te zetten. Het wordt voorjaar dus het is sowieso heel lekker om wat planten in huis te halen, zo begint je huis echt te leven. Let the spring begin!

Gordijnen

Gordijnen zijn ook een ideale manier om je huis warmte en sfeer mee te geven. Waren ze voorheen nog allemaal wit, beige of grijs, zien we tegenwoordig juist ook veel gekleurde gordijnen voorbij komen. Als je het combineert met mooie houten jaloezien, hoef je de gordijnen niet perse dicht te doen, maar kunnen ze er ook mooi voor de sier hangen. Zo geef je je huis in een handomdraai een enorme boost.

Vloerkleden

Mooie gekleurde vloerkleden zijn haast niet meer weg te denken bij trendy inrichtingen. Je hebt de tapijten tegenwoordig in allerlei kleuren en prints, dus je kunt er eentje uitzoeken die bij de uitstraling van jouw interieur past. Wat ons betreft een perfecte en makkelijke manier om je huis kleur te geven!

Styling

Ben jij zo’n type die elk seizoen wel een nieuwe swung aan je interieur wilt geven? Dan heb je wellicht geen zin om iedere keer met potten verf aan de slag te gaan. Je kunt dan eenvoudig je huis een nieuwe impuls geven door vaasjes, kaarsjes, fotolijstjes en andere gadgets in een bepaalde kleurstelling in je huis te zetten. Zo blijf je lekker vernieuwen, zonder dat het teveel werk is.

Over de schrijver
Hoi ik ben Lize en ik ben het gezicht achter VriendinnenOnline. Het concept is opgezet voor vrouwen om laagdrempelig nieuwe vriendinnen te leren kennen. Ik schrijf en spreek veel over het onderwerp ‘vriendschappen’, een prachtig thema dat ik graag onder de aandacht breng!
Reactie plaatsen

Zoek jij nieuwe vriendinnen bij jou in de buurt?