Zelfmaken: Simpele & leuke theelichthouders
06 augustus 2018 

Zelfmaken: Simpele & leuke theelichthouders

Vandaag laten we je zien hoe je op een simpele manier hippe theelichthouders kunt maken. Je hoeft alleen maar met eucalyptus, een waterkan en een waxinelichtje in de weer. Hoe simpel is het? Maar wel heel mooi op een dinertafel, dienblad, salontafel, houten plank enz.

Simpele theelichthouders maken

Benodigdheden:

  • Een waterkan of ander doorzichtig potje waar een waxinelichtje in past
  • Takjes eucalyptus
  • Schaar
  • Water
  • Lucifers

Aan de slag:

Maak allereerst de waterkan of glazen potje goed schoon en droog. Vervolgens vul je de vaasjes met water tot aan de plaats waar het waxinelichtje mag komen. Nu ga je met een schaar het takje (of takjes) eucalyptus afknippen, zodat deze helemaal in het water past. Tot slot kun je de waxinelichtjes erin doen en klaar ben je!

Tip:
Wij adviseren je het water om de 3 dagen te verversen.

Seizoenen

Voor deze DIY hebben wij eucalyptus gebruikt, maar in de winter is het ook heel leuk met hulst, bijvoorbeeld voor tijdens de kerst. Een alternatief is takjes laurier gebruiken, deze passen ook zeer goed op de keuken tafel. Zo kun je het aansluiten op jouw voorkeur of met de seizoenen meegaan.

Liefs Elsa & Ing

Over de schrijver
Hoi ik ben Lize en ik ben het gezicht achter VriendinnenOnline. Het concept is opgezet voor vrouwen om laagdrempelig nieuwe vriendinnen te leren kennen. Ik schrijf en spreek veel over het onderwerp ‘vriendschappen’, een prachtig thema dat ik graag onder de aandacht breng!
Reactie plaatsen

Zoek jij nieuwe vriendinnen bij jou in de buurt?