Zelfmaken: Deze vintage spiegel
31 oktober 2018 

Zelfmaken: Deze vintage spiegel

Je hebt nodig: een ronde spiegel (mijn spiegel is van Ikea ), een lijmpistool en twee riemen. Ik heb een riem van 95 en een van 105 cm, beide goedkoop op de markt gekocht. Qua lengte ben ik gewoon voor de langste riemen gegaan die ze verkochten.

Stap 1. Meet hoelang de riemen mogen worden door de riemen aan elkaar vast te maken (in een gesloten cirkel) en om de spiegel te plaatsen. Hangt de spiegel nu te ver van je ophangpunt, maak de riem dan korter en vica versa.

Stap 2. Plak de riem met een lijmpistool voor extra stevigheid aan de spiegel vast en laat de lijm een paar uur uitharden.

En de laatste stap: hang de spiegel op! Ik vond deze hele oude spijker bij mijn vader in de schuur, die er heel gaaf bij staat. Je kunt hem alleen aan de riem ophangen, maar als de spiegel ook nog een haakje heeft, kun je hem voor de zekerheid ook nog daar aan hangen.

Ik houd ervan wat deze spiegel met mijn kleine badkamer doet. Er moet nog heel wat gebeuren in mijn badkamer, maar dit al zon grote stap voorruit. Het vult niet alleen letterlijk een groot deel van de muur, het zet echt de toon en geeft sfeer. Oh, I love it. Komende tijd probeer (ik probeer, haha!) mijn badkamer af te maken, maar op dit moment ben ik in elke kamer half bezig. Zoveel nog te doen! Keep you posted. 🙂 Love! Shifra

Over de schrijver
Hoi ik ben Lize en ik ben het gezicht achter VriendinnenOnline. Het concept is opgezet voor vrouwen om laagdrempelig nieuwe vriendinnen te leren kennen. Ik schrijf en spreek veel over het onderwerp ‘vriendschappen’, een prachtig thema dat ik graag onder de aandacht breng!
Reactie plaatsen

Zoek jij nieuwe vriendinnen bij jou in de buurt?