Word Christmas It-Girl

LBD

Iedere vrouw heeft een little black dress nodig, zoals Coco Chanel dat zo mooi zei. Tijdens kerst kun je vrijwel nooit de mist in gaan met een little black dress. Het voordeel van een little black dress is dat je het vrijwel met alles kunt combineren. Ga je voor een subtiel detail door een paar parels of val je op met twaalf centimeter hakken in een knal kleur? Het belangrijkste is dat je de juiste lengte van de jurk kiest bij je figuur. Ben je bijvoorbeeld aan de petite kant dan is het verstandig om een jurk te kopen die niet over je knieën valt, top deze af met sprankelende hakken. We mogen best wat centimeters sprokkelen met de kerst! Ben je wat aan de forse kant, dan is het verstandig om een jurk met een A-lijn te kopen. (Lees: jurken die wijder uitlopen, in de vorm van een A) Deze kun je fantastisch afmaken met een sprankelende dunne riem.

De goede oude colbert

Ben je niet zo van de jurkjes tijdens de kerst maar wil je er toch chic en trendy uitzien tijdens het kerstdiner, dan is de colbert een goede oplossing. Een zwart colbert met een skinny jeans en een paar opvallende hakken eronder maken van jou the talk of the town. Draag onder je colbert een leuke top, bij voorkeur eentje met een kleine glitter. Zodat je de look zowel op je werk als ’s avonds kunt dragen. Colbert uit en de club in!

Kobalt it is

Qua make-up gaan we deze kerst helemaal voor de kobalt blauwe kleur. Dit kan op een subtiele manier door bijvoorbeeld een lichte kobalt blauwe variant oogschaduw te kiezen die je afmaakt met een zwart lijntje op je ooglid. Maar je kunt natuurlijk ook helemaal over de top gaan met een kobalt blauwe lipstick. Ben je niet zo van de make-up maar wil je toch een tintje kobalt in je outfit verwerken, denk dan aan pumps of een mooie armband.

Over de schrijver
Hoi ik ben Lize en ik ben het gezicht achter VriendinnenOnline. Het concept is opgezet voor vrouwen om laagdrempelig nieuwe vriendinnen te leren kennen. Ik schrijf en spreek veel over het onderwerp ‘vriendschappen’, een prachtig thema dat ik graag onder de aandacht breng!
Reactie plaatsen

Zoek jij nieuwe vriendinnen bij jou in de buurt?