Wittere tanden? Zo krijg je ze!
26 januari 2017 

Wittere tanden? Zo krijg je ze!

Poetsen

Een elektrische tandenborstel, tandenstokers, flosdraad en de juiste tandpasta zijn de ingrediënten voor een goede poetsbeurt! Doordat je je gebit goed schoonhoud zullen je tanden ook wit blijven. Koop een tandpasta met extra whitening. Het helpt echt je tanden witter te maken.

Koffie

Ben jij een koffieliefhebber? Geen probleem, maar zorg er dan voor dat je net een keertje extra poetst. Koffie zorgt er namelijk voor dat je tanden minder wit zullen blijven. Dit is eigenlijk zo voor alle donkere producten, dus ook drop bijvoorbeeld.

Wijntje

Hartstikke lekker dat wijntje, maar ook wijn is niet goed voor je stralende witte lach. Vooral rode wijn laat zijn sporen achter op je witte tanden.

Whitening strips en mondwater

Een goede oplossing om je witte tanden te behouden zijn whitening strips. Deze zijn vooral handig als je iets hebt gegeten of gedronken waarbij een gele aanslag op je tanden direct zichtbaar is.

Ook kun je gedurende de dag spoelen met mondwater om je gebit schoon te houden, zodat de gele aanslag niet op je tanden blijft zitten.

Zuivel

Zorg ervoor dat je voldoende calcium binnen krijgt. Neem regelmatig melk, yoghurt of kaas. Het schijnt dat dit bijdraagt aan een gezond gebit en dus ook die mooie glimlach!

Tandarts

Last but not least! Bezoek in ieder geval 1 keer per jaar de tandarts. Hij/zij kan je tips geven om je gebit gezond te houden, verwijdert je tandplak en controleert direct hoe het er nu voor staat.

Over de schrijver
Hoi ik ben Lize en ik ben het gezicht achter VriendinnenOnline. Het concept is opgezet voor vrouwen om laagdrempelig nieuwe vriendinnen te leren kennen. Ik schrijf en spreek veel over het onderwerp ‘vriendschappen’, een prachtig thema dat ik graag onder de aandacht breng!
Reactie plaatsen

Zoek jij nieuwe vriendinnen bij jou in de buurt?