Wishing you a barking Christmas
15 december 2015 

Wishing you a barking Christmas

Kerst staat in het teken van gezelligheid samen met je familie en/of dierbare vrienden. De trouwe viervoeters zijn vaak ook onderdeel van het gezin. Alhoewel zij vast geen benul hebben dat het kerst is (als het goed is, hebben ze het alle dagen goed bij hun baasjes en vrouwtjes), is het toch leuk om je harige lieveling, behalve je liefde, iets extras te geven.

De dierenspeciaalzaken en webshops haken in op de kerst. In hun assortiment zijn de leukste knuffels, ballen en ander speelgoed en snacks. Wat zou je hondenvriend vinden van dit fluffy rendier?

Afbeelding via huisdierplein.nl

Kerst wordt veelal binnen gevierd. We snaaien van het al lekkers dat op tafel staat en we moeten even uitbuiken na het uitgebreide diner. Maar goed dat de hond naar buiten moet. Voor ons een goede (verplichte) reden om de benen te strekken en een frisse neus te halen.
Ook tijdens de kerstdagen moeten ze lekker naar buiten om hun behoefte te doen en even hun energie kwijtraken door middel van een rondje razen in het park.

Om wat calorien te verbranden, kun je even lekker samen te spelen en kun je gebruik maken van een bal of flosstouw. Plezier voor twee!

Afbeelding via onlinedierenspeciaalzaak.com

En wanneer je lieveling zich tijdens de kerst zich voorbeeldig gedraagt, heeft ie wel een beloning verdiend. Zelfs deze kan geheel in kerstsfeer. Naast dat deze snoepjes er erg leuk uit zien, kun je er vanop aan dat je hond ze geweldig vindt! Ze zijn ook nog eens erg verantwoord.

Afbeelding via Kwispelkoekjes.nl* wanneer jullie op de afbeeldingen klikken ga ja naar de site waar je het speelgoed en/of het lekkers kunt aanschaffen.

De webshops Huisdierplein.nl, Onlinedierenspeciaalzaak.com en Kwispelkoekjes.nl hebben mij toestemming gegeven de afbeeldingen van hun site te gebruikenIk wens jullie, lieve lezeressen van Vriendinnenonline (met of zonder hond of andere dieren), heel fijne en gezellige feestdagen toe! Liefs, Marleen


Over de schrijver
Hoi ik ben Lize en ik ben het gezicht achter VriendinnenOnline. Het concept is opgezet voor vrouwen om laagdrempelig nieuwe vriendinnen te leren kennen. Ik schrijf en spreek veel over het onderwerp ‘vriendschappen’, een prachtig thema dat ik graag onder de aandacht breng!
Reactie plaatsen

Zoek jij nieuwe vriendinnen bij jou in de buurt?