Win een gesigneerde feel-good roman van Esmir van Wering
10 september 2014 

Win een gesigneerde feel-good roman van Esmir van Wering

De boeken gaan over Amber die op zoek is naar de ideale baan woning en man, haar drie primaire levensbehoeften. Dit gaat met vallen en opstaan. Een onenightstand, een prille verliefdheid en pijnlijk gedumpt door een nieuwe vlam. Het vrijgezellenleven valt Amber zwaar, maar levert ook veel hilariteit op. Haar leven komt in een stroomversnelling als ze een man ontmoet die haar met n blik inpakt n uitpakt. Hij is knap, stoer en succesvol, maar helaas ook married with children. Verder krijgt Amber heel wat te verstouwen op haar werk. Dit en meer lees je in WerkLust.

Een kleine sprong in de tijd en Amber heeft haar prins op het witte paard bij haar thuis op de bank zitten, vrijwillig. Een mijlpaal! Toch dient de mid-wife-crisis zich al gauw aan, want zij wil kinderen en hij niet. Door duistere omstandigheden, die ik nu nog niet ga verklappen, vertrekt Amber voor onbepaalde tijd naar Afrika. Daar ontmoet ze een soulmate zonder bij hem in bed te belanden. Hoe dat komt? Hij is een jaar of negentig, nagenoeg tandeloos en stekeblind. Er volgen openhartige en grappige gesprekken. Maar wanneer ze in het ziekenhuis belandt, lijkt alles voor niets te zijn geweest. Hoe dit afloopt, lees je in ReisLust.

Nieuwsgierig naar n van deze boeken?

Laat in een reactie weten waarom jij 1 van deze boeken wilt winnen!26 september maken wij de winnaars hieronder bekend

Over de schrijver
Hoi ik ben Lize en ik ben het gezicht achter VriendinnenOnline. Het concept is opgezet voor vrouwen om laagdrempelig nieuwe vriendinnen te leren kennen. Ik schrijf en spreek veel over het onderwerp ‘vriendschappen’, een prachtig thema dat ik graag onder de aandacht breng!
Reactie plaatsen

Zoek jij nieuwe vriendinnen bij jou in de buurt?