WIN: 3x2 Limited Edition Goodieboxen voor jou en een vriendin!
16 maart 2019 

WIN: 3x2 Limited Edition Goodieboxen voor jou en een vriendin!

Wat is de Goodiebox?

De Goodiebox is een soort beauty abonnement waarbij je elke maand een box met allemaal fijn beauty producten thuisgestuurd krijgt. Wat erin zit is een verrassing, maar het heeft in ieder geval een minimale waarde van €65,- en dat terwijl de box zelf jou maar €19,95 kost. Een soort maandelijks cadeautje voor jezelf dus!

Vorige maand mochten wij de Goodiebox testen, bekijk hier wat er allemaal in zat. Omdat wij zo enthousiast waren én omdat het Nationale Vriendinnendag is, mogen we ook een aantal van hun Limited Edition Goodieboxen, met daarin de favorites van afgelopen jaar, onder jullie verloten!

goodiebox-favorites

De winnaars

De winactie is inmiddels afgelopen. We hebben zo-veel leuke en vooral lieve berichtjes ontvangen! We hebben ze allemaal gelezen en werden er helemaal blij van! Dat is de vriendinnen-spirit die het leven zo leuk maakt! We hopen dat jullie het bericht ook hebben laten lezen aan degene over wie het gaat.

Wij hebben uit iedereen die mee heeft gedaan (onder het bericht en via de mail) geloot en de winnaars zijn: Sarissa R, Leonne E. en Wendy vd B. Gefeliciteerd dames! We hebben jullie ook een mail gestuurd voor de adressen, de Goodieboxen komen gauw jullie kant op.

Wil jij meer weten over de Goodiebox? Kijk dan eventjes hier op hun site.

Fijne Vriendinnendag allemaal!

Over de schrijver
Hoi ik ben Lize en ik ben het gezicht achter VriendinnenOnline. Het concept is opgezet voor vrouwen om laagdrempelig nieuwe vriendinnen te leren kennen. Ik schrijf en spreek veel over het onderwerp ‘vriendschappen’, een prachtig thema dat ik graag onder de aandacht breng!
Reactie plaatsen

Zoek jij nieuwe vriendinnen bij jou in de buurt?