Wie leest heeft feest

Voor sommigen gaat er niets boven het oldschool boek. De geur, het omslaan van de bladzijden of stiekem even doorbladeren naar het eind.
Een ander is helemaal om en is een vervend liefhebber van de e-reader of leest de boeken via de smartphone of tablet. Geen kilo’s boeken meer meeslepen in de koffer. Geen onhandige houding als je in bed nog even een hoofdstuk (of twee) wilt lezen in dat net te dikke boek.

Voor de liefhebber van de e-reader of smartphone/tablet heb ik een paar leuke tips waar je je boeken gratis of voor een prikkie vandaan kunt halen.

Gratis? Hiervoor kun je terecht bij de Vakantiebieb. Voor zowel jou als je kroost kun je hier je boeken downloaden. Er is een handige app die je kunt downloaden. Klik hier voor de App Store en hier voor Google Play. De app loopt van 1 juni t/m 31 augustus 2015. Het is niet mogelijk om de boeken te lezen via je e-reader.

Bijna gratis? Dan is Elly’s Choice een goede keuze. Voor een paar euro per maand heb je al een abonnement en heb je maandelijks toegang tot 10 boeken. Het voordeel van Elly’s Choice ten opzichte van de Vakantiebieb? Deze boeken zijn te lezen via je e-reader. Het lezen via een smartphone of tablet in de volle zon is niet echt een succes. Met de e-reader heb je hier gewoon geen last van.

Hopelijk heb je wat aan deze tips en kun je tijdens je vakantie de rust pakken en eindelijk dat te gekke boek lezen. Want onthoud: Wie leest heeft feest!

Over de schrijver
Hoi ik ben Lize en ik ben het gezicht achter VriendinnenOnline. Het concept is opgezet voor vrouwen om laagdrempelig nieuwe vriendinnen te leren kennen. Ik schrijf en spreek veel over het onderwerp ‘vriendschappen’, een prachtig thema dat ik graag onder de aandacht breng!
Reactie plaatsen

Zoek jij nieuwe vriendinnen bij jou in de buurt?