Whut?! Genomineerd voor de Viva-400!
29 september 2017 

Whut?! Genomineerd voor de Viva-400!

Het is een prijs voor ambitieuze en ondernemende vrouwen. Een mooie eer dus, maar vooral omdat we zo de website en alle lieve vriendinnen die erop zitten nog meer aandacht kunnen geven!

Grootste vriendinnensite van Nederland

Tegenwoordig leven we in een individualistische samenleving, waarin we geloven dat je geluk helemaal zelf in handen hebt. Voor een gedeelte is dat natuurlijk waar, maar we neigen te vergeten dat je dat nooit in je eentje kunt bereiken. Echt geluk zit namelijk in de relaties die je hebt met naasten, het meetellen in een sociaal systeem.

In de afgelopen jaren zijn er talloze initiatieven ontstaan om een leuke partner te vinden, maar voor het vinden van vriendschappen was er nagenoeg niks. Dat, terwijl een dierbare vriendschap minstens zo belangrijk is. Uit onderzoek is tevens gebleken is dat het na je 30e lastig is om nieuwe vrienden te vinden. Met die gedachte is de website vriendinnenonline.nl opgericht, een platform voor vrouwen om nieuwe vriendinnen te vinden. Inmiddels is dit na 3 jaar uitgegroeid tot de grootste en een meest succesvolle vriendinnensite van Nederland.

100.000 gesloten vriendschappen

Afgelopen jaar hebben we de mijlpaal bereikt van 100.000 gesloten vriendschappen op de website. Dat is toch geweldig? Als ik probeer in te denken hoeveel mensen dat zijn, kan ik me daar nauwelijks een voorstelling van maken. Geregeld krijgen we mailtjes van mensen die ons bedanken voor de nieuwe contacten die zij middels de website hebben kunnen maken. Als ik dat lees dan straal ik van oor tot oor en kan mijn dag gelijk niet meer stuk. Deze nominatie is een bevestiging voor wat we doen, op naar nog veel meer leuke vrouwen en vriendschappen op de site!

Je kunt hier op Lize stemmen via Viva-400.

Over de schrijver
Hoi ik ben Lize en ik ben het gezicht achter VriendinnenOnline. Het concept is opgezet voor vrouwen om laagdrempelig nieuwe vriendinnen te leren kennen. Ik schrijf en spreek veel over het onderwerp ‘vriendschappen’, een prachtig thema dat ik graag onder de aandacht breng!
Reactie plaatsen

Zoek jij nieuwe vriendinnen bij jou in de buurt?