Wat te doen bij een te druk hoofd en te weinig tijd?
14 juni 2019 

Wat te doen bij een te druk hoofd en te weinig tijd?

3 goede tips!

Na het toepassen (dus niet alleen lezen) van de drie onderstaande tips, zul je meer rust en ontspanning ervaren.

1. Boodschap naar jezelf

Begin tegen jezelf te zeggen dat je genoeg tijd en ontspanning hebt. Want wat je tegen jezelf zegt, is hetgeen waar jij naar handelt. Zeg dus dagelijks letterlijk tegen jezelf “Ik heb genoeg tijd en voel mij ontspannen”. Voel eens bij jezelf wat dit doet met je energie.

2. Focus!

Je krijgt meer dingen gedaan als je gefocust bent. Leg je mobiel in een andere kamer of zet ‘m op vliegtuigstand. Kom daarmee in een fijne flow. Vaak krijg je zo meer gedaan in 2 uur dan in één hele dag.

3. Eat the frog

Met ‘eat the frog’ wordt bedoeld dat je hetgeen wat je moet doen, gelijk moet aanpakken. Dus wat staat er op je ‘to-do lijst’ waar je het minst zin in hebt? Doe dat als eerste en het liefst zo vroeg mogelijk in de ochtend. Dan valt die last alvast van je schouder en wordt je volgende actie een stuk gemakkelijker om te doen.

Succes!

Over de schrijver
Hoi ik ben Lize en ik ben het gezicht achter VriendinnenOnline. Het concept is opgezet voor vrouwen om laagdrempelig nieuwe vriendinnen te leren kennen. Ik schrijf en spreek veel over het onderwerp ‘vriendschappen’, een prachtig thema dat ik graag onder de aandacht breng!
Reactie plaatsen

Zoek jij nieuwe vriendinnen bij jou in de buurt?