Vriendinnenonline goes Lapland
08 november 2018 

Vriendinnenonline goes Lapland

Zoals gezegd, Lapland stond hoog bovenaan het wensenlijstje. Tot we in de zomer besloten om te kijken of we dit ook daadwerkelijk konden gaan realiseren. En zo begon de zoektocht. Een beetje googlen bracht op ons fantastische foto’s, mooie verhalen, maar ook ingewikkelde vliegroutes en een lange reisduur. Dat moesten we niet hebben en zeker niet voor een trip van 8 dagen.

Uiteindelijk zijn we bij Voigt Travel terechtgekomen, zij zijn gespecialiseerd in reizen naar o.a. Lapland en bieden diverse accommodaties en gave activiteiten aan, maar hebben ook een eigen chartervlucht die zonder tussenstop naar je bestemming vliegt. Wij waren snel om.

Waanzinnige reis

In totaal zijn wij 8 dagen weg geweest en het was in n woord waanzinnig! Het was ontzettend koud (-22 graden), maar juist daardoor een unieke belevenis. Als je je goed aankleedt, dan kun je gewoon activiteiten buiten doen.

We hebben geskied, een geweldige tocht van 20km gemaakt met husky’s (en ja, ook baby husky’s geknuffeld!), gewandeld met van die tennisracket-schoenen (heet dat zo?), met een sneeuwscooter een prachtige tocht gemaakt en gelanglauft in de serene rust van de uitgestrekte wildernis.

In het huisje hadden we een sauna, die we elke dag bij thuiskomst even opstookten. En ja, tussendoor was er heerlijk tijd voor boekjes lezen bij de kachel, borreltjes, spelletjes en we zijn er heel goed uit eten geweest.

Filmpje – Lapland in de winter

Omdat beelden meer zeggen dan woorden, hebben we een kort filmpje gemaakt om je een impressie te geven. Kijk je even mee?

En, ben je al genthousiasmeerd? Kan Lapland op je bucketlist erbij?

Over de schrijver
Hoi ik ben Lize en ik ben het gezicht achter VriendinnenOnline. Het concept is opgezet voor vrouwen om laagdrempelig nieuwe vriendinnen te leren kennen. Ik schrijf en spreek veel over het onderwerp ‘vriendschappen’, een prachtig thema dat ik graag onder de aandacht breng!
Reactie plaatsen

Zoek jij nieuwe vriendinnen bij jou in de buurt?