Lianne: “We zijn nu echt een vriendinnenclubje van drie! Zo blij mee!”
21 november 2023 

Lianne: “We zijn nu echt een vriendinnenclubje van drie! Zo blij mee!”

Lianne woont in het mooie Twente en is vorig jaar als zelfstandige voedingsconsulent gestart om anderen te helpen met hun mindset op het gebied van voeding. Na twee burn outs werd het tijd om het roer om te gooien en alles anders te doen. Eén van haar hobby’s is afspreken met vriendinnen en daarmee leuke dingen doen zoals een drankje in de stad of een wandeling te maken. In deze nieuwe levensfase werd Lianne steeds meer bewust van wat ze wil, ook vooral op het gebied van vriendschap.

Wat trok jou over de streep om een profiel aan te maken op VriendinnenOnline?

Er begon van alles te knagen toen het uitging met mijn ex. Ik wilde het roer omgooien en dat gebeurde stapje voor stapje. Eerst wisselde ik nog van baan en daarna kreeg ik het besef om voor mijzelf te beginnen. Ik werd door mijn ouders gesteund en dat gaf mij een extra zetje om er al helemaal voor te gaan.

De periode voordat ik voor mijzelf begon was ik veel bezig met mijn mindset. Ik draaide alles om naar het positieve en ik werd enthousiast over voeding, wat dat doet met je lichaam en vooral dat het je zo goed laat voelen. Toen ik voor mijzelf begon te kiezen en afstand nam van vriendschappen die niet meer bij mij pasten, stond ik ook ineens open voor nieuwe vriendschappen. Twee goede vriendinnen verhuisde een uur van mij af en eentje gaf als tip om een account aan te maken op VriendinnenOnline.

Oke, je had een profiel aangemaakt: wat gebeurde er toen?

De eerste vier maanden toen ik mijn persoonlijke gegevens had ingevuld deed ik nog niet zo veel met mijn profiel op VriendinnenOnline. Vervolgens dacht ik, daar wil ik wel echt iets mee. Ik heb toen mijn profiel persoonlijker gemaakt en een bericht gedeeld op het forum. Dit voelde onwennig maar ik dacht, als ik het niet waag dan wordt het niets.

In het bericht had ik gemeld dat ik single was en 2 goede vriendinnen waren verhuisd en ik openstond voor nieuwe vriendschappen en dat het mij leuk leek om af te spreken om bijvoorbeeld een wandeling met elkaar te maken. Ik kreeg berichtjes binnen van Lisanne in de privechat van de website en besloot om met haar af te spreken. Wij spraken met elkaar af op een terras in Twente. Het was supergezellig!

Hoe ging het afspreken?

Er bleef contact we gingen daarna een keer samen wandelen. Later ontmoette ik Dineke. Daar had ik ook zo'n leuke klik mee. Ik stelde voor om met z’n drieën af te spreken. Zij kenden elkaar niet, dus dit was even spannend. Wij hebben op een terras in Almelo gezeten. Het was zo’n leuke match. We zijn nu echt een vriendinnenclubje van drie! Ik had nooit gedacht dat dit zou ontstaan door een profiel aan te maken op VriendinnenOnline.

Had je nog meer meiden ontmoet? Hoe nu verder?

Op het forum ontmoette ik daarna nog Anienka. Zo dat is een match made in heaven. We zijn zo energiek samen en halen echt de positiviteit bij elkaar naar boven. Ik heb ook nog iemand leren kennen waar ik geen klik mee had. Een leuke meid, maar ze paste niet echt bij mij. Ik ben zo blij met de vriendschappen die zijn ontstaan door het platform en vooral om gelijkgestemden te ontmoeten die je anders in je eigen cirkel niet zo snel zal ontmoeten. VriendinnenOnline wat een uitkomst!

Over de schrijver
Zana is een echte verbinder. Ze helpt leden om met elkaar in contact te komen en samen leuke activiteiten gaan ondernemen en organiseren.Het onderwerp ‘vriendschap’ is haar op het lijf geschreven en ze interviewt regelmatig vrouwen over dit mooie thema.
Reactie plaatsen

Zoek jij nieuwe vriendinnen bij jou in de buurt?