Yidis vond via onze vriendinnenapp drie ‘powervrouwen’ in de regio Arnhem!
30 mei 2023 

Yidis vond via onze vriendinnenapp drie ‘powervrouwen’ in de regio Arnhem!

Yidis (33 jaar) is virtual assistent en ze woont met kat Pit in het mooie Wijchen. Zij heeft vriendinnen waar ze één op één mee afspreekt, maar zij mistte vooral een clubje meiden waar ze zo nu en dan leuke activiteiten mee kan ondernemen. Ze houdt ervan om dagjes met vriendinnen erop uit te gaan. Yidis had twee jaar geleden een profiel aangemaakt op VriendinnenOnline, maar was er toen weer mee gestopt. Na twee jaar gaf ze VriendinnenOnline weer een kans en maakte een profiel aan. Dit resulteerde in het ontmoeten van drie nieuwe vriendinnen! Samen vormen zij nu een leuk kwartet.

Hoe zagen jouw vriendschappen eruit voor VriendinnenOnline?

Op dit moment wonen al mijn vriendinnen ver van mij weg. Ik heb vriendinnen in Sittard, Den Haag en Amsterdam, maar niet echt direct in de buurt van Wijchen. Deze vriendschappen heb ik opgebouwd gedurende mijn leven. Met die vriendinnen spreek ik vaak 1 op 1 af. Dit gebeurt niet vaak omdat zij verder weg wonen.

Hoe ging je om met de ruimte die ontstond, voelde je eenzaam?

Wat ik miste is als ik iets spontaans wilde ondernemen dan woont niemand van mijn vriendinnen in de omgeving. Ik had twee jaar geleden al een profiel op VriendinnenOnline aangemaakt en besloot er toen niet verder mee te gaan. Ik gaf het opnieuw een kans twee jaar later en maakte een profiel aan.

Hoe ging je te werk op VriendinnenOnline?

Voor de tweede keer maakte ik een profiel aan en ging scrollen op het forum en bekeek de oproepjes. Vervolgens kwam ik een oproep tegen van een vrouw waar ik de naam niet meer van weet. Zij had een bericht gepost in de trant van: ‘Dan loop ik wel eens door de stad en dan zie ik vrouwen gezellig op het terras met wat lekkers op tafel en die zijn aan het lachen en bij aan het kletsen, dat is wat ik zoek zo een vriendinnenclubje!’ Ik las dat en dacht wauw dat raakt mij en dat is precies wat ik zelf ook zoek.

Onder deze post op de site had Anne gereageerd en zij gaf aan dat ze ook zoiets zocht in haar regio. Daarop stuurde ik Anne een privé berichtje en zij had op haar beurt alweer contact met drie andere meiden in de regio Arnhem. Zij vroeg of ik het leuk zou vinden om met z’n allen af te spreken, dat leek mij fantastisch!

Hoe was de eerste ontmoeting met de meiden?

Twee weken nadat we elkaar hadden gesproken, spraken we daadwerkelijk af. Zij wonen allemaal in Arnhem en dat is een halfuurtje van mij af. Dus het werd een leuk terras in het centrum van Arnhem. Uiteindelijk spraken wij met z’n vieren af, één van de meiden ging het niet redden en dat bleef helaas zo ook de andere keren dat wij afspraken. Het was mega!

De dynamiek tussen ons is open, oprecht en echt! Naomi, Kayleigh, Anne en ik hebben elkaar daarna nog een keer gezien. Zij kwamen mij kant op. De uren vlogen voorbij, zoveel gekletst en echt genoten! Ik kijk alweer uit naar ons volgende meetmomentje.

Hoe voel je op dit moment? Ben je blij dat je weer opnieuw actief bent geweest op VriendinnenOnline?

Heel blij! Eerst dacht ik dat ik echt een vriendin dichtbij huis miste, maar ik miste echt een vriendinnenclubje met meiden waar je gezamenlijk mee afspreekt. Vooral meiden met pure intenties die echt bij mij matchen! Het is natuurlijk nog steeds plannen met afspreken omdat je met meerderen bent, alsnog helpt het dat zij een halfuurtje van mij vandaan wonen. Ook hebben wij regelmatig contact via een WhatsAppgroepje. VriendinnenOnline wat een uitkomst, helemaal happy met de nieuwe vriendschappen die ik heb gesloten!

Over de schrijver
Zana is een echte verbinder. Ze helpt leden om met elkaar in contact te komen en samen leuke activiteiten gaan ondernemen en organiseren.Het onderwerp ‘vriendschap’ is haar op het lijf geschreven en ze interviewt regelmatig vrouwen over dit mooie thema.
Ilse
Door

Ilse

op 31 May 2023

Wat een inspirerend verhaal! Zo fijn om een vriendinnengroepje te hebben waar je leuke dingen mee kan doen en echt de klik mee ervaart!

Reactie plaatsen

Zoek jij nieuwe vriendinnen bij jou in de buurt?