Vriendinnen Speeddate Rotterdam: een terugblik
14 november 2023 

Vriendinnen Speeddate Rotterdam: een terugblik

Op donderdag 9 november was het weer zo ver, wij hebben een vriendinnen speeddate in Rotterdam gehouden! We hadden dit keer opnieuw een super toffe locatie, namelijk het Didot34. Dit restaurant is gevestigd in hotel The Slaak en ziet er super sfeervol uit. En het doel van de avond? Zo veel mogelijk gezellig vrouwen leren kennen om je sociale kring uit te breiden. In dit blog een verslag van de avond. 

De binnenkomst

Om half 8 kwamen de eerste deelnemers binnendruppelen en al gauw ontstond er een gezellig sfeertje aan de bar. De dames kregen van ons 3 muntjes, waarmee ze gedurende de avond 3 drankjes konden halen. In no time stond iedereen al met zijn eerste theetje, frisje of wijntje in de hand te kletsen.

Het speeddaten

Om acht uur begonnen we met de uitleg en een paar minuten later gingen we dan echt van start. Iedereen had een eigen kleur op zijn kaartje, omdat we de groep hebben ingedeeld in 3 leeftijdsklassen. Zo kom je in contact met mensen die veelal in dezelfde levensfase zitten. 

Na 4 minuten ging de groep weer wisselen, dat gaat stiekem toch best snel. Gelukkig maar, dan is er nog wat te kletsen voor later op de avond. Om 20:45u hadden we een pauze, tijd om de blaas te legen en te vullen. En er kwamen bovendien heerlijke hapjes voorbij. Na de pauze ging het speeddaten verder in grotere groepen, zodat je nog meer mensen leert kennen. Wat zag dat er gezellig uit!


De borrel & whatsappgroepen

Rond 22:00u zat het programma erop en gingen we door in de borrel. Zo kon je iedereen elkaar nog even aanspreken, je hebt immers zoveel mensen gesproken en leren kennen. Tijdens de pauze werden er ook whatsappgroepen opgezet op onze inmiddels beroemde formulieren. De leukste dingen werden bedacht; salsa dansen, eetclubjes, samen sporten, 90's feestjes bezoeken. Iedereen die interesse had, kon zijn naam en nummer op de lijst erbij zetten. Zo kunnen de deelnemers eenvoudig en op basis van interesse met elkaar in contact blijven.

Het einde

We kregen louter positieve reacties toen iedereen langzamerhand naar huis ging. Er bleven zelfs nog wat groepjes hangen na de eindtijd en dat op een doordeweekse avond. Zo leuk! Iedereen kreeg een goedgevulde goodiebag mee naar huis en deze editie zit er weer op. Tot de volgende!

Over de schrijver
Hoi ik ben Lize en ik ben het gezicht achter VriendinnenOnline. Het concept is opgezet voor vrouwen om laagdrempelig nieuwe vriendinnen te leren kennen. Ik schrijf en spreek veel over het onderwerp ‘vriendschappen’, een prachtig thema dat ik graag onder de aandacht breng!
Reactie plaatsen

Zoek jij nieuwe vriendinnen bij jou in de buurt?