Veel aangevraagd: Vriendinnen Speeddate in Rotterdam
12 oktober 2023 

Veel aangevraagd: Vriendinnen Speeddate in Rotterdam

Ons meest gestelde vraag afgelopen maanden: Wanneer komt er weer een nieuwe vriendinnen speeddate? Eindelijk hebben we weer een nieuwe editie kunnen plannen, namelijk op 9 november in Rotterdam

We organiseren deze avond zoals altijd samen met weekblad Vriendin. Woon jij in de omgeving van Zuid-Holland en wil jij in 1 avond heel veel gelijkgestemden ontmoeten waarmee je je sociale kring kunt uitbreiden? Dan is dit dé avond voor jou!

Hoe ziet de avond eruit?

De inloop is om 19:30 en om 20:00 starten we met het speeddate gedeelte. Je leert elkaar kennen doormiddel van korte gesprekjes en onze gespreksstarters. Wij zullen je indelen op basis van geboortedatum, zo kom je met mensen uit je eigen levensfase in contact. Het is dus het is voor alle leeftijden (vanaf 18 jaar).

Na het speeddaten hebben we altijd een gezellige borrel en kun je instappen in whatsapp-groepjes. De leukste initiatieven komen daarin voorbij: van een whatsapp-groep voor een spelletjesavond, tot festivals, wandelmaatjes of eetclubs. Voor elk wat wils. En zo blijf je ook na deze avond eenvoudig met elkaar in contact! De avond is rond 22:30u weer afgelopen, dan ga je met een goedgevulde goodiebag en nieuwe contacten weer naar huis.

Interesse? Lees er hier meer over en schrijf je in. Wees er snel bij want vol = vol.

Preview vorige editie


Over de schrijver
Hoi ik ben Lize en ik ben het gezicht achter VriendinnenOnline. Het concept is opgezet voor vrouwen om laagdrempelig nieuwe vriendinnen te leren kennen. Ik schrijf en spreek veel over het onderwerp ‘vriendschappen’, een prachtig thema dat ik graag onder de aandacht breng!
Reactie plaatsen

Zoek jij nieuwe vriendinnen bij jou in de buurt?