Vijftig tinten rood

Rode lipstick bestaat al zolang als dames de weg naar de cosmetica winkel kunnen vinden. Hoewel de eerste lipstick zon vijfduizend jaar geleden werd uitgevonden is het een blijvertje. Het begint winter te worden en daardoor willen we er op ons best uitzien. Dit jaar doen we dat massaal door onze lippen te stiften in een opvallende kleur en dan toch echt het liefst in de kleur rood.

Overdag, op school of op het werk, rocken we een matte rode lipstick. Iedereen heeft zijn eigen smaak in het uitzoeken van een goede lipstick en een echte topper is er dan ook niet. Een lipstick ,waarvan je niet elke minuut koortsachtig in de spiegel moet kijken of hij toch niet op je tanden zit, voldoet meestal al aan de eisen. Als je iets ouder bent, maar natuurlijk nog steeds absolutely gorgeous, is het aan te raden om eerst een lijn met lippotlood rondom je lippen te zetten. Dit voorkomt dat de lipstick uitloopt.

s Avonds gaan we helemaal los en toppen we de lipstick af met een glimmende doorzichtige gloss. Als je niet houdt van het plakkerige gevoel van een gloss dan is het een aanrader om balsem over je lipstick te doen. Dit geeft hetzelfde effect en zorgt ervoor dat iedere lipstick de hele avond blijft zitten.

Heb je geen volle lippen en loop je daardoor het liefst met een grote boog om het lipstick schap in de winkel, no worries! Teken met een lippotloodje een kruisje op je bovenlip waardoor je de perfecte hartvormige mond krijgt.

Over de schrijver
Hoi ik ben Lize en ik ben het gezicht achter VriendinnenOnline. Het concept is opgezet voor vrouwen om laagdrempelig nieuwe vriendinnen te leren kennen. Ik schrijf en spreek veel over het onderwerp ‘vriendschappen’, een prachtig thema dat ik graag onder de aandacht breng!
Reactie plaatsen

Zoek jij nieuwe vriendinnen bij jou in de buurt?