Vijf dingen die je moet weten over borsten
06 september 2014 

Vijf dingen die je moet weten over borsten

Hier vijf dingen die je moet weten over borsten.

  1. Wist je dat je borsten niet altijd even groot zijn? Natuurlijk worden ze groter tijdens je zwangerschap en als je borstvoeding geeft dan lijken het soms wel meloenen. Maar ook vlak voor je menstruatie neemt de grote van je borsten toe, ze kunnen zelf een cup groter worden. Jammer genoeg genieten we er op dat moment maar weinig van omdat we ons dan meestal niet op ons best voelen.

  2. Vind je je borsten ongelijk? Maak je niet druk, je bent niet de enigste. Ongeveer 65% van de vrouwen heeft ongelijke borsten.

  3. Alleen wij vrouwen hebben altijd borsten, in de dierenwereld groeien ze alleen tijdens het zogen van hun jongen. Dus wees er trots op! Hoofd omhoog, borst vooruit.

  4. De grootste borsten behoren tot Annie Hawkins-Turner 102zzz cup, een cup die hier in Nederland in ieder geval nog niet bestaat!

  5. Roken verminderd de elasticiteit in je lichaam dus helaas dames ook die in je borsten, dus laat die sigaretten liggen!

Over de schrijver
Hoi ik ben Lize en ik ben het gezicht achter VriendinnenOnline. Het concept is opgezet voor vrouwen om laagdrempelig nieuwe vriendinnen te leren kennen. Ik schrijf en spreek veel over het onderwerp ‘vriendschappen’, een prachtig thema dat ik graag onder de aandacht breng!
Reactie plaatsen

Zoek jij nieuwe vriendinnen bij jou in de buurt?