Verslag vriendinnen speeddate Utrecht 2022
20 juli 2022 

Verslag vriendinnen speeddate Utrecht 2022

Op donderdag 30 juni 2022 konden we, na 2 jaren Corona-pauze, weer vriendinnen speeddaten. En wat hebben we ernaar uitgekeken! Deze avond hebben we, als altijd, weer georganiseerd samen met weekblad Vriendin. We kwamen met 80 vrouwen bij elkaar in een super gezellig ruimte van Het Bunk Hotel in Utrecht. Dit is ons verslag van de avond.

Om half 8 stroomden de mensen binnen, dit bleek precies tijdens een hoosbui. Wat een pech, want het had de hele dag niet geregend. Gelukkig waren de meeste dames voorbereid met paraplu's en kwamen ze alsnog droog over! Bij het inschrijven kreeg iedereen een naambordje en drie drankmuntjes mee.

Lize van VriendinnenOnline heeft de avond geopend en de invulling uitgelegd. Daarna konden de deelnemers, die waren ingedeeld in leeftijdsgroepen, met elkaar in gesprek. Eerst 1 op 1, waarnaar er elke keer na 4 minuten gewisseld werd. Zo kon iedereen elkaar in zijn eigen leeftijdsgroep even spreken.


In de pauze waren er hapjes en drankjes en kon iedereen even naar het toilet of lekker verder kletsen. Dat was ook het moment dat ze bij de tafel van Hilla Skincare hun eigen dagcreme konden laten samenstellen op basis van huidtype. Een leuke toevoeging!

hilla-skincare-2

Na de pauze gingen we speeddaten in groepen van ongeveer 8 personen en tot slot was er een borrel met wederom goede borrelhappen! De deelnemers kregen tijdens de borrel formulieren om whatsapp-groepen te maken, daar ontstonden allerlei leuke initiatieven. Van festivalgroepjes tot spelletjesavond en wandelmaatjes, voor elk wat wils. Iedereen die interesse had kon haar nummer erbij zetten en na afloop hebben wij de initiatiefnemer alle nummers doorgestuurd. Die maakt dan de whatsappgroep aan en zo kan iedereen makkelijk met elkaar in contact blijven!


Om half 11 was het echt afgelopen en gingen de dames tevreden en met een goedgevulde goodiebag naar huis. Een paar deelnemers bleven met elkaar in het cafe nog even naborrelen, zo gezellig was het! Wij kijken uit naar de volgende editie! We gaan eerst speeddaten in Disneyland en de volgende reguliere editie gaan we nog plannen. Houd hiervoor onze site en social media in de gaten!

goodiebag-vriendinnen-speeddate


Over de schrijver
Hoi ik ben Lize en ik ben het gezicht achter VriendinnenOnline. Het concept is opgezet voor vrouwen om laagdrempelig nieuwe vriendinnen te leren kennen. Ik schrijf en spreek veel over het onderwerp ‘vriendschappen’, een prachtig thema dat ik graag onder de aandacht breng!
Reactie plaatsen

Zoek jij nieuwe vriendinnen bij jou in de buurt?