Wajooo: We gaan speeddaten in Disneyland Paris!
13 juli 2022 

Wajooo: We gaan speeddaten in Disneyland Paris!

We zijn er al een tijdje achter de schermen mee bezig, maar eindelijk mogen we dit te gekke nieuws met jullie delen: We gaan een Vriendinnen Speeddate in Disneyland Paris organiseren!!! Hoe te gek is dat?! Omdat Disneyland Paris en het weekblad Vriendin (met wie wij altijd samen de speeddates organiseren) een jubileumjaar hebben, gaan we helemaal uitpakken met onze Vriendinnen Speeddate! En jij kunt deze mooie ervaring winnen! 

Wat krijg je?

We gaan met 25 leuke vrouwen speeddaten in Disneyland. Dit is de manier om nieuwe vriendinnen te leren kennen én een super leuk uitje te hebben. Helemaal gratis! Iedereen komt alleen en gaat met een zak vol nieuwe contacten en mooie herinneringen weer naar huis.

  • Vertrek: vrijdagochtend 16 september 2022
  • Thuiskomst: zaterdagmiddag 17 september 2022 
  • Busreis met de Disney-OAD-bus 
  • 1 overnachting in Disney Hotel Santa Fe, inclusief ontbijt
  • 2 dagen toegang tot de Disney Parken
  • Vriendinnen Speeddates in de bus en door het hele park met 25 leuke vrouwen 
  • Goedgevulde goodiebag met o.a. fijne crèmes van Hilla Skincare

Hoe doe je mee?

Zoek jij ook leuke nieuwe vriendinnen en lijkt het je te gek om mee te gaan op onze eerste internationale Vriendinnen Speeddate? Vertel vóór 7 augustus 2022 in een enthousiast filmpje waarom jij mee wilt met de Vriendinnen Speeddate-bus naar Disneyland Paris. 

Het filmpje kun je uploaden op de site van het weekblad Vriendin en daar vind je overigens nog veel meer informatie over deze winactie. Wij gaan duimen dat jij deze mooie reis en prijs in de wacht gaat slepen en hopen met jou op pad te gaan! 

Over de schrijver
Hoi ik ben Lize en ik ben het gezicht achter VriendinnenOnline. Het concept is opgezet voor vrouwen om laagdrempelig nieuwe vriendinnen te leren kennen. Ik schrijf en spreek veel over het onderwerp ‘vriendschappen’, een prachtig thema dat ik graag onder de aandacht breng!
Reactie plaatsen

Zoek jij nieuwe vriendinnen bij jou in de buurt?