Verras een vriendin!

Wat is het heerlijk om een goede vriendin te hebben. Je raakt er bijna aan gewend dat ze altijd voor je klaarstaat. De hoogste tijd om jouw vriendin (of zus, moeder, buurvrouw of lieve collega) eens in het zonnetje te zetten. En dat hoeft helemaal niet zo ingewikkeld te zijn!

Cadeautje per post
Zoek een lief cadeautje uit dat je per post naar haar opstuurt. Een armbandje, een leuk tijdschrift, een mooi opschrijfboekje Het hoeft echt niet heel duur of bijzonder te zijn. Schrijf er een persoonlijke kaart bij.

Sieraad
Wil je je vriendin echt iets speciaals geven? Zoek dan een uniek sieraad voor haar uit. Vind je het lastig om haar smaak goed in te schatten? Geef haar dan een cadeaubon van de juwelier en zoek samen iets moois uit. Maak er een gezellig uitje van, inclusief thee met gebak in een gezellige tearoom.

Dagje uit
Neem je vriendin eens een dagje mee uit. Ga bijvoorbeeld samen naar de dierentuin, de sauna of een leuke winkelstad. Zorg ervoor dat ze zelf niets hoeft te regelen, zodat ze zich volledig kan ontspannen. Organiseer dus ook zelf het vervoer, de lunch en eventueel s avonds een gezellig etentje.

Mandje cadeautjes
Gaat je vriendin door een lastige periode? Heeft ze het erg druk, of maakt ze moeilijke dingen mee? Vul dan voor haar een mandje vol kleine cadeautjes: een zeepje, een pakje bedrukte tissues, een kaarsje, een lief beeldje Iedere ochtend als ze wakker wordt, kan ze een cadeautje uitpakken. Zo begint de dag in elk geval goed!

Verrassingsbezoek
Ga eens onverwachts bij je vriendin langs met een mooie bos bloemen of een zelfgebakken appeltaart. Schrijf er een kaartje bij met daarop alle redenen waarom je blij bent dat ze jouw vriendin is.

Over de schrijver
Hoi ik ben Lize en ik ben het gezicht achter VriendinnenOnline. Het concept is opgezet voor vrouwen om laagdrempelig nieuwe vriendinnen te leren kennen. Ik schrijf en spreek veel over het onderwerp ‘vriendschappen’, een prachtig thema dat ik graag onder de aandacht breng!
Reactie plaatsen

Zoek jij nieuwe vriendinnen bij jou in de buurt?