Vernieuwde website: Lees hier wat er nieuw is!
21 oktober 2017 

Vernieuwde website: Lees hier wat er nieuw is!

Wat is er nieuw?

Op basis van tips & ideeën die we vanuit de leden hebben ontvangen, hebben we een aantal nieuwe functies ontwikkeld. Vanaf nu kun je bij het zoeken naar vriendinnen ook filteren op ‘nieuwe leden’ en op ‘leden die het laatst online geweest zijn’. Super handig!

Komende week

Vanaf komende week is het ook mogelijk om een vriendschapsverzoek te versturen naar de leden die onder een artikel gereageerd hebben. Zo kun je makkelijker in contact komen met degene die dezelfde interesses hebben. Als je zelf ook actief reageert onder de artikelen, zul je zien dat je sneller vriendschappen maakt.

Wat vragen we van jou?

Natuurlijk wil je vriendinnen vinden die dezelfde interesses hebben en/of in dezelfde levensfase als jij zitten. Dan heb je kans op een betere klik.

Om dit eenvoudiger te maken, hebben wij een nieuwe zoekfunctie ontwikkeld zodat je hier specifiek naar kunt gaan zoeken! Deze zal binnenkort beschikbaar zijn en daarom willen we je vragen om je profiel zo snel mogelijk een update te geven.

Je kunt je profiel eenvoudig updaten door onder je profielfoto naar de knop ‘wijzig profiel’ te gaan. Zo weet je zeker dat jij goed vindbaar blijft in de zoekmachine en zelf ook makkelijker de juiste vriendinnen kunt vinden!

Wat vind jij van de nieuwe website? We zijn erg nieuwsgierig, laat het ons in een reactie hieronder weten!

Over de schrijver
Hoi ik ben Lize en ik ben het gezicht achter VriendinnenOnline. Het concept is opgezet voor vrouwen om laagdrempelig nieuwe vriendinnen te leren kennen. Ik schrijf en spreek veel over het onderwerp ‘vriendschappen’, een prachtig thema dat ik graag onder de aandacht breng!
Reactie plaatsen

Zoek jij nieuwe vriendinnen bij jou in de buurt?