Verleidelijke mannen gezocht! Ken jij hem?
09 februari 2017 

Verleidelijke mannen gezocht! Ken jij hem?

Christine Le Duc besloot op zoek te gaan naar de meest verleidelijke man van Nederland en hebben een wedstrijd in het leven geroepen. En laten we eerlijk zijn, daar doen we graag aan mee. Ongegeneerd mannen bekijken is sinds de komst van Tinder populairder dan ooit te voren.

The total package

Vanaf nu zijn we massaal op zoek naar alle knappe mannen van Nederland. Degene die er uiteindelijk met de prijs vandoor gaat moet eerlijk, aantrekkelijk, initiatiefrijk, de redder in nood en natuurlijk de koning in het verleiden zijn.

Ken jij zo’n man die kans maakt op deze titel? Geef hem dan nu op door zijn foto in te zenden via demeestverleidelijkeman.nl. Meedoen kan t/m 28 februari, vanaf dan moment mogen wij ladies gaan massaal gaan stemmen op onze favoriet. Uiteindelijk beslist een professionele jury, met hierin onder andere Beertje van Beers, wie de titel De Meest Verleidelijke Man van Nederland zal krijgen.

Wat wint de meest verleidelijke man?

Het is niet alleen een ontzettend leuke eer om mee te doen, de 12 heetste mannen krijgen een plekje op de verleidelijke heren kalender. Win jij deze contest? Dan ga jij all-inclusive naar Ibiza (voor 2 personen) en krijg je een photoshoot door topmodel en fotograaf Kim Feenstra.

Ook voor ons ladies valt iets te winnen

Het draait natuurlijk om de mannen, maar ook voor ons vrouwen valt er wat te winnen. Als je namelijk iemand aanmeldt en/of een stem op jouw favoriet uitbrengt, maak je kans op mooie prijzen zoals een spannend liefdespakket, shoptegoed voor Christine le Duc of bioscoopkaarten.

Bekijk hier alvast op wie jij wilt gaan stemmen!

.

Over de schrijver
Hoi ik ben Lize en ik ben het gezicht achter VriendinnenOnline. Het concept is opgezet voor vrouwen om laagdrempelig nieuwe vriendinnen te leren kennen. Ik schrijf en spreek veel over het onderwerp ‘vriendschappen’, een prachtig thema dat ik graag onder de aandacht breng!
Reactie plaatsen

Zoek jij nieuwe vriendinnen bij jou in de buurt?