Trends najaar en winter 2019/2020
08 september 2019 

Trends najaar en winter 2019/2020

7x kledingtrends!

1. Punk is not dead!
Het mag allemaal weer dit najaar: Spikes, veel zwart, leer, noem maar op! Je kunt voor de complete look gaan als je lekker een beetje wilt rebeleren, maar combineer deze look ook vooral met een stijlvol, basic item en je kunt zo naar kantoor!

2. Show je schouders!
Terug naar de jaren ’80 met schoudervulling en pofmouwen. Je ziet ze in blouses, mantels en truien. Een powerfull statement voor de krachtige vrouw!

3. Neo Bourgeois
Heerlijke trend deze! Waan je in het Parijs van de jaren ’70 en ’80. Ruitjes, lange rokken en hooggesloten blouses. Elegant, vrouwelijk en een beetje ‘kak’.

4. Kleur mag
Jazeker! Felle kleuren worden dit najaar gecombineerd met zwarte en/of witte items, maar zeker ook met… Kleur! Fleur je garderobe op, laat jezelf zien! Kies je voor neon? Een chique aardetint of iets er tussenin? Jij bepaalt!

5. Het luipaard blijft
Hij gaat al een tijdje mee, maar het luipaardprintje blijft gewoon nog even dit najaar. Waar hij zich eerst voorzichtig liet zien in accesoires is deze trend inmiddels helemaal ingeburgerd en kun je je zonder gne onderdompelen in deze print en je innerlijke roofdier naar buiten laten!

6. Glim en glans
De glitters hoeven niet in de kast te blijven tot de feestdagen, je draagt ze gewoon al vanaf dit najaar! Hou jezelf wel een beetje in en combineer met basic items. Zo kun je het nog een beetje opbouwen en cht pieken (haha) tijdens de kerst of de jaarwisseling!

7. Country & western! Dat betekent, naast die oh zo fijne cowboyboots, ook franjes, sude en grote riemen. Super leuke trend die stoer, maar zeker ook vrouwelijk en sexy is!

Dit waren de 7 verschillende trends die je dit najaar ook nog eens lekker met elkaar mag mixen en matchen! Voor ieder wat wils, dus laat de herfst maar komen! Welke trend spreekt jou het meest aan?

Over de schrijver
Hoi ik ben Lize en ik ben het gezicht achter VriendinnenOnline. Het concept is opgezet voor vrouwen om laagdrempelig nieuwe vriendinnen te leren kennen. Ik schrijf en spreek veel over het onderwerp ‘vriendschappen’, een prachtig thema dat ik graag onder de aandacht breng!
Reactie plaatsen

Zoek jij nieuwe vriendinnen bij jou in de buurt?