Te laat komen afleren? Wij geven je tips!
23 februari 2017 

Te laat komen afleren? Wij geven je tips!

Dat ene dingetje

Je denkt altijd; dit kan nog wel even tussendoor en dan ga je daarna door naar je afspraak. Maar dat ene dingetje tussendoor duurt altijd langer, dan dat je had ingecalculeerd. Doe dus echt alleen dat ene dingetje wat je snel kunt doen en zet dat andere op je to do.

Plannen

Je plant sowieso je leven en je dagen veel te vol. Je merkt dat je af en toe rust nodig hebt, omdat je lichaam tegenstribbelt en doordat je dus gedwongen wordt te rusten, moet je tijd afsnoepen van je planning en dat zorgt er zeker niet voor dat je op tijd op je afspraken gaat komen. Plan dus een stuk minder, maar ga eens spontaan langs bij iemand als je tijd over hebt. Voordeel daarvan is ook dat ongeplande afspraken de leukste zijn!

Telefoon

Is je telefoon een afleider? Ja natuurlijk! Je checkt namelijk heel braaf hoe laat je de trein moet nemen op de OV app en ondertussen reageer je ook nog even op whatsapp berichten. En dus..trein later. Dus check dit gewoon eerder en zet in je telefoon een printscreen van de trein die je moet nemen om op tijd te zijn.

Liever te laat

Je komt gewoon graag liever te laat. En dat heeft alles te maken met je eigen onzekerheid, omdat als je als laatste aankomt het tafeltje niet uit hoeft te kiezen, niet hoeft te zoeken en niet ongemakkelijk hoeft zitten te wachten. No shame! Ga eens ruim op tijd heen en kies dat favo tafeltje uit. Ga relaxed zitten, bestel alvast een drankje en ga dan je mail check en je whatsappjes beantwoorden.

Over de schrijver
Hoi ik ben Lize en ik ben het gezicht achter VriendinnenOnline. Het concept is opgezet voor vrouwen om laagdrempelig nieuwe vriendinnen te leren kennen. Ik schrijf en spreek veel over het onderwerp ‘vriendschappen’, een prachtig thema dat ik graag onder de aandacht breng!
Reactie plaatsen

Zoek jij nieuwe vriendinnen bij jou in de buurt?