Speeltjes in bed; iets voor jou?
23 april 2017 

Speeltjes in bed; iets voor jou?

De vibrator

De bekende vibrators zijn nog altijd het populairste en best verkochte toys voor vrouwen. Ze zijn er in alle vormen, maten, kleuren, trilfuncties en in verschillende prijsklassen. Je kunt het zien als een soort penis of staaf die trilt, waarbij sommige geschikt zijn voor de clitoris, anderen voor de g-spot en er zijn waterdichte varianten die je kunt gebruiken onder de douche. Voor ieder wat wils dus. Je kunt er zelf mee experimenteren of samen met je partner, dus ook nog eens multi inzetbaar.

Andere speeltjes voor de vrouw

Naast de vibrator zijn er voor vrouwen ook andere leuke sextoys die je alleen of met zijn tween kunt gebruiken. Zo is er bijvoorbeeld een vibrerend eitje die je in de vagina kunt inbrengen en met de afstandsbediening kunt bedienen tijdens het stimuleren van de clitoris.

Een ander nieuw speeltje en heel populair bij vooral single dames is de Womanizer. Het ziet er uit een soort computermuis met een tuutje daaraan, die je op je clitoris zet. Het apparaatje gaat er licht aan zuigen, wat een hele nieuwe ervaring oplevert, die andere speeltjes niet bieden. Dit speeltje is wel wat prijziger, maar zeker als je geen partner hebt, het proberen waard.

Sextoys voor koppels

Er zijn ook speeltjes op de markt gebracht, die speciaal zijn ontwikkeld voor koppels. Je kunt hier dus samen gebruik van maken. Een voorbeeld hiervan is de Lelo Ida of de We Vibe. Deze fungeren als een vibrator, alleen dan in een soort hoefijzer vorm. Je kunt deze inbrengen bij de vrouw, waarbij het ene gedeelte de g-spot en het andere gedeelte de clitoris stimuleert. Je kunt tegelijkertijd seks hebben (penetratie), waardoor beide partners van deze trilling kunnen profiteren. Deze toys zijn perfect voor vrouwen die moeite hebben met klaarkomen tijdens de penetratie (wat overigens heel gebruikelijk is). Door deze speeltjes wordt de clitoris tegelijkertijd gestimuleerd, waardoor de vrouw ook mogelijk zou kunnen klaarkomen. Dat is dubbel genieten!

Heb jij al ervaring met speeltjes in bed?

Over de schrijver
Hoi ik ben Lize en ik ben het gezicht achter VriendinnenOnline. Het concept is opgezet voor vrouwen om laagdrempelig nieuwe vriendinnen te leren kennen. Ik schrijf en spreek veel over het onderwerp ‘vriendschappen’, een prachtig thema dat ik graag onder de aandacht breng!
Reactie plaatsen

Zoek jij nieuwe vriendinnen bij jou in de buurt?