Shoppen als beleving

Ontdekken
Helemaal leuk is het om nieuwe steden te ontdekken! Te struinen door straatjes die je nog niet kent en je te laten verrassen door leuke winkeltjes en mooie pandjes die iedere stad zo eigen maken. Dat is nou precies wat de Shopping Experiences van Ladytalk zo leuk maken. Gezellig samen met vriendinnen, moeders, zussen of een clubje een nieuwe stad ontdekken. En uiteraard helpen we daar bij.

Shopping Experience
Iedere Shopping Experience duurt twee dagen. Tijdens die twee specifieke data zijn we in n stad. Hier wordt iedereen ontvangen op een leuke locatie met een lekker kopje koffie of thee en een gebakje. Deze maand gaan we naar Den Bosch, dus daar beginnen we de dag natuurlijk met een heerlijke echte Bossche Bol! Alle shoppers krijgen een shopgids en een mooie roze shopper. In de shopgids staat een leuke route met winkels die je niet mag missen. Want, bij die winkels zijn er, speciaal en alleen voor de Ladytalk shoppers, unieke acties. Denk daarbij aan extra kortingen, leuke cadeautjes, hapjes en drankjes en nog veel meer. Ook kun je gebruik maken van visagie en wordt er stylingadvies gegeven of kun je zelfs een hele make-over krijgen. Als afsluiting van de shopdag staat er uiteraard nog een lekker drankje en wat hapjes klaar. Natuurlijk bepaal je zelf hoe je je dag indeelt. Een heerlijke verwendag dus. Zo wordt shoppen een echte beleving!

Den Bosch
Het super gezellige Den Bosch is een echte shopstad; mooie winkels, veel verrassend straatjes, lekkere terrassen en Brabantse gezelligheid. Het is dan ook geen verrassing dat deze stad populair is onder de diehard shoppers. Er zijn nog een aantal plaatsen beschikbaar voor zowel 26 als 27 juni Dus als je zin hebt in een make-up touch up van Sisley of Shiseido, een compleet stylingadvies of een complete restyling onder het genot van een glaasje prosecco, kleuradvies van professionals, n wilt profiteren van mooie aanbiedingen en cadeautjes speciaal voor Ladytalk van merken als Scotch & Soda, Costes, Pandora, Oh, Sabon en meer? Dan mg je Den Bosch eigenlijk niet missen…

Ga naar Ladytalk om je op te geven voor deze shopbeleving!

Over de schrijver
Hoi ik ben Lize en ik ben het gezicht achter VriendinnenOnline. Het concept is opgezet voor vrouwen om laagdrempelig nieuwe vriendinnen te leren kennen. Ik schrijf en spreek veel over het onderwerp ‘vriendschappen’, een prachtig thema dat ik graag onder de aandacht breng!
Reactie plaatsen

Zoek jij nieuwe vriendinnen bij jou in de buurt?