Schelpjes als tafeldecoratie
04 september 2017 

Schelpjes als tafeldecoratie

Zomerse tafeldecoratie

Als je aan de zomer denkt, denk je aan zon, zee en strand. En op het strand vind je vaak de mooiste schelpen, waarmee je zelf creatief aan de slag kunt gaan. Met de schelpen breng je het strandgevoel en het frisse gevoel van de zee meteen bij mensen naar boven. Deze tafeldecoratie is ideaal voor een bijvoorbeeld een zomerbruiloft, strandbruiloft, barbecue of een zomerparty.

Wat je nodig hebt:

  • Een boormachine (een boor van 3,2 mm of 3 mm van diamantstift kogel)
  • Permanent markeerstift van verschillende kleuren
  • Lichtblauwe of witte katoenen servet
  • Verschillende schelpen
  • Papieren labels
  • Lijmpistool
  • Touw

Schelpjes als tafeldecoratie elsarblog

Aan de slag:

Vouw een katoenen servet door het midden en rol deze vervolgens op zoals op het plaatje te zien is. Knip vervolgens een stuk touw af en maak met de marker kleine stipjes op een schelpen.

Nu kun je met het lijmpistool de schelp op het papieren label plakken. Met een boormachine en een klein boortje van 3,2 mm of 3 mm van diamantstiftkogel, maak je een gaatje in de schelp. Tot slot bind je de servet samen met een papierenlabel vast met het touw, zoals op de foto te zien is.

Je kunt op het label eventueel een naam schrijven zodat je het als naamkaartje kunt gebruiken indien je gebruik maakt van tafelplacering. Happy dinner!

Liefs ElsaR

Over de schrijver
Hoi ik ben Lize en ik ben het gezicht achter VriendinnenOnline. Het concept is opgezet voor vrouwen om laagdrempelig nieuwe vriendinnen te leren kennen. Ik schrijf en spreek veel over het onderwerp ‘vriendschappen’, een prachtig thema dat ik graag onder de aandacht breng!
Reactie plaatsen

Zoek jij nieuwe vriendinnen bij jou in de buurt?