Samen op vakantie: tijd om te genieten
28 oktober 2016 

Samen op vakantie: tijd om te genieten

Spannende plekken

paars-speeltje

Durven jullie bijvoorbeeld s nachts in de buitenlucht met elkaar de liefde te bedrijven? Op een verlaten strand dat nog zindert van de zomerhitte is dat een stuk spannender dan in de slaapkamer thuis. Het ruisen van de zee, de wind op jullie lichamen, allemaal aspecten die zorgen voor extra erotiek. Of denk bijvoorbeeld aan een spannende avond in jullie hotelkamer. Na een heerlijk etentje trekken jullie je terug op je kamer waarbij je uitgebreid de tijd neemt voor een zwoele massage die uitmondt in een sexy vrijpartij.

Vibrator voor extra erotiek

Helemaal spannend maak je zon avond met een extra speeltje, met een vibrator kun je elkaar op veel verschillende manieren verwennen. Tijdens een massage, die steeds een stukje verder gaat, of als plagerig voorspel. Of je maakt je partner helemaal gek door jezelf lekker te verwennen, waarbij hij of zij mag toekijken. Een vibrator is gelukkig allang niet meer alleen weggelegd voor vrouwen, ook mannen kunnen hier genot aan beleven. Helemaal als je het niet gewend bent om te gebruiken is het een spannend speeltje. Groot voordeel is dat deze ook zeer discreet mee te nemen is in je reisbagage. Niemand die jullie spannende plannen door heeft!

Over de schrijver
Hoi ik ben Lize en ik ben het gezicht achter VriendinnenOnline. Het concept is opgezet voor vrouwen om laagdrempelig nieuwe vriendinnen te leren kennen. Ik schrijf en spreek veel over het onderwerp ‘vriendschappen’, een prachtig thema dat ik graag onder de aandacht breng!
Reactie plaatsen

Zoek jij nieuwe vriendinnen bij jou in de buurt?