Originele lampen in huis

Hip: Verlichting in de vorm van een figuur of letter

Tegenwoordig is het helemaal hip om een bepaald figuur, woord of letter als lamp te hebben. Denk maar eens aan zo’n grappige cactus met daarin allemaal kleine lampjes of een verlicht hart of mond zoals je op de foto ziet. Je hebt dergelijke lampen in ledverlichting die vaak op batterij werken, maar ook in de variant die je aansluit op het stroom.

originele-lamp-vorm

Ook mooi: led strips

Mooie sfeerverlichting kun je ook creren door het toepassen van led strips. Het geeft je de ruimte meteen een warme, maar ook moderne uitstraling. Hoewel je het overal kunt gebruiken -denk hierbij aan de badkamer, het verlichten van een aquarium of aan de onderkant van de traptreden- wordt het over het algemeen het meest toegepast in de woonkamer. Hier brengen we natuurlijk gebruikelijk ook de meeste tijd door.

Bij het verlichten van de woonkamer met behulp van ledstrips kun je denken aan een koof, een donkere hoek bij de tv, in een vitrinekast of -zoals je op de foto kunt zien- bij een inham van de muur. Als je hier interesse in hebt, dan kun je eens een kijkje nemen op de site van de ledstripkoning.nl, zij hebben heel veel soorten, maten en voorbeelden.

Dierenlampen

Wat je ook veel ziet terugkomen tegenwoordig, zijn lampen met of in de vorm van dieren. Niet alleen voor de kinderkamer geschikt, maar ook voor in een gezellige huiskamer setting. Wat dacht je van die leuke apen op de linkerfoto? Je kunt ze op elk gewenste plek aan de muur hangen en ze zijn er ook in zittende vorm voor op een tafel, kast of vensterbank. En hoe grappig is die rechterlamp, omgetoverd tot vogelkooi? Zou het iets voor jou kunnen zijn?

Over de schrijver
Hoi ik ben Lize en ik ben het gezicht achter VriendinnenOnline. Het concept is opgezet voor vrouwen om laagdrempelig nieuwe vriendinnen te leren kennen. Ik schrijf en spreek veel over het onderwerp ‘vriendschappen’, een prachtig thema dat ik graag onder de aandacht breng!
Reactie plaatsen

Zoek jij nieuwe vriendinnen bij jou in de buurt?