Op zoek naar originele tuinmeubelen? Wij helpen je op weg!
07 februari 2017 

Op zoek naar originele tuinmeubelen? Wij helpen je op weg!

Het is nog héél even wachten voor we weer naar buiten kunnen, maar voor het weet is het voorjaar alweer begonnen. Hoe lekker is het dan als je tuin helemaal summerproof is?! Dit is een ideaal moment om na te denken over de manier waarop je je tuin wilt opknappen voor de zomer. Ga je aan de slag met planten of ga je voor een nieuwe set tuinmeubelen?

Mooie passende set

Fijne tafels en stoelen zijn eigenlijk noodzakelijk om lekker lang en ongedwongen in je tuin te kunnen spenderen. Veel mensen besteden uren om hun huis helemaal te stylen, terwijl ze buiten een eenvoudige set tuinmeubelen hebben staan. Niks mis mee natuurlijk, maar als je toch voor een nieuwe buiten look wilt gaan, raden wij je aan om je tafels en stoelen te laten matchen met de stijl van het huis. En zorg natuurlijk ook dat ze comfortabel zitten en tegen een stootje kunnen.

Loungebed

Of wat dacht je van een relaxt ligbed in je achtertuin? Veel mensen genieten alleen van zo’n lekkere loungebed op vakantie, maar je kunt ook zo’n vakantiesfeer ook naar je huis halen. Helemaal ontspannen!

Hangmat

Heb jij in je tuin wat grote bomen staan? Dan is het wel heel leuk om daar een hangmat aan te hangen. Zo ben je gelijk in de vakantiesferen. En laten we eerlijk zijn, een uurtje met een boekje in de hangmat is toch ultiem genot? Heb je geen grote bomen of schuur waar je een hangmat aan vast kunt knopen? Dan zijn er ook constructies waar je de hangmat in kunt hangen, bijvoorbeeld van staal of hout. Voor meer opties en inspiratie, klik hier.

Over de schrijver
Hoi ik ben Lize en ik ben het gezicht achter VriendinnenOnline. Het concept is opgezet voor vrouwen om laagdrempelig nieuwe vriendinnen te leren kennen. Ik schrijf en spreek veel over het onderwerp ‘vriendschappen’, een prachtig thema dat ik graag onder de aandacht breng!
Reactie plaatsen

Zoek jij nieuwe vriendinnen bij jou in de buurt?