Mooi wat planten doen

Bij het neerzetten van planten moet je letten op zonlicht en temperatuur, maar je wilt natuurlijk ook dat de planten mooi in je interieur staan. Let hierbij op de pot die je kiest. Ga voor kleuren die passen bij jouw interieur. Als je geen keuze uit een kleur kan maken dan is een glazen pot ook een optie. En denk eens aan hangplanten, deze kan je mooi aan de zijkant van een hoge kast kwijt.

Is er de laatste paar jaar geen plant geweest die het bij jou heeft overleefd? Kies dan voor vetplanten, ze passen in ieder interieur en hebben weinig verzorging nodig.

Weet je niet welke plant je moet kiezen of weet je berhaupt niet welke planten er allemaal zijn ga dan eens naar www.mooiwatplantendoen.nl. Daar vind je heel veel inspiratie over planten, onder andere over de verzorging van de verschillende soort planten maar ook leuke DIY ideeen. Ook wordt er elke maand een woonplant van de maand gekozen, deze plant wordt dan extra in het zonnetje gezet.

Voor de maand september is de Calathea gekozen als woonplant, een plant die wel van een beetje beweging houdt. Daarnaast heeft de Calathea prachtige bladeren, is de calathea luchtzuiverend en staat de Calathea het liefst een beetje in de schaduw. Je ziet deze plant in de bovenstaande foto. Misschien een leuke plant voor jouw interieur?

Over de schrijver
Hoi ik ben Lize en ik ben het gezicht achter VriendinnenOnline. Het concept is opgezet voor vrouwen om laagdrempelig nieuwe vriendinnen te leren kennen. Ik schrijf en spreek veel over het onderwerp ‘vriendschappen’, een prachtig thema dat ik graag onder de aandacht breng!
Reactie plaatsen

Zoek jij nieuwe vriendinnen bij jou in de buurt?