Loopbaan-zomerinspiratie!

Zelf was ik deze zomer op de waddeneilanden waar je elke ochtend mee kon doen aan een yogales op het strand tegen vrijwillige bijdrage. Lekker met je voeten in het zand, zon op je gezicht en uitzicht op de kabbelende zee. Naast dat het gewoon fijn was om aan mee te doen, is het ook een mooi voorbeeld van creatief denken. Er is niets voor nodig qua materiaal en ruimte huren hoeft ook niet want het is gewoon buiten!

Heerlijk als je zo een uurtje per dag zonder extra benodigdheden mensen iets leuks kunt aanbieden en er tegelijk ook nog wat mee kunt verdienen. Dat bracht mij op de vraag wat ik zelf daar zou doen als ik daar twee maanden zou zitten?

En precies die vraag wil ik jou ook stellen:

  • Wat zou jij doen op jouw vakantiebestemming als je daar verplicht twee maanden moet blijven en daar op een leuke manier geld wil verdienen?
  • Zou je gewoon een baantje zoeken of zou je iets anders bedenken, en wat zou dat dan zijn?
  • Wat zou je daar opzetten?
  • Welke kennis, vaardigheden en kwaliteiten zet je dan in?

Ga daar eens rustig over mijmeren liggend aan het strand, zittend op een terrasje of schuilend onder je paraplu. Ik ben heel benieuwd naar je ideen…. Het zou leuk zijn als je het hieronder in een reactie laat weten.

Ik wens je nog een mooie inspirerende zomer toe!

Over de schrijver
Hoi ik ben Lize en ik ben het gezicht achter VriendinnenOnline. Het concept is opgezet voor vrouwen om laagdrempelig nieuwe vriendinnen te leren kennen. Ik schrijf en spreek veel over het onderwerp ‘vriendschappen’, een prachtig thema dat ik graag onder de aandacht breng!
Reactie plaatsen

Zoek jij nieuwe vriendinnen bij jou in de buurt?