3 leuke steden voor een onvergetelijk vriendinnenweekend
08 maart 2024 

3 leuke steden voor een onvergetelijk vriendinnenweekend

Gaan jij en je vriendinnen ieder jaar gezellig met elkaar een weekendje weg? Dan is het wel belangrijk dat jullie dit ook blijven doen! Wat we namelijk vaak zien, is dat wanneer de meeste kinderen krijgen, vriendschappen verwateren, wat natuurlijk enorm zonde is. 

Hoe leuk is het om bijvoorbeeld ieder jaar met een groepje vrouwen naar een van de vele prachtige steden in Europa te gaan, zodat jullie niet alleen kunnen genieten van de prachtige stad zelf, maar ook even lekker kunnen bijkletsen? Omdat we ons heel goed kunnen voorstellen dat het best een uitdaging kan zijn om te kiezen, hebben wij 3 leuke steden uitgekozen, die bij vrijwel iedereen wel in de smaak zullen vallen. Ontbreekt het je aan wat inspiratie, dan is dit zeker de moeite waard!

Amsterdam

Willen jullie het liefst niet zo ver weg? Dan biedt ook Nederland ontzettend veel mooie plekken waar het heerlijk vertoeven is. Hoe leuk is het om met z’n allen naar onze hoofdstad te gaan en daar niet alleen te genieten van de vele winkelstraten, maar ook van de verschillende uitgaansgelegenheden en eventuele culturele bezienswaardigheden, mocht hier behoefte aan zijn. Zo is een fietstocht door de stad ontzettend leuk. Vooral omdat je in Nederland blijft, kunnen jullie allemaal je eigen elektrische damesfiets meenemen, maar er natuurlijk ook gewoon een huren. Het mooie aan Amsterdam is dat er werkelijk van alles te beleven is voor zowel jong als oud. De perfecte stad dus om een weekendje met vriendinnen door te brengen als je het ons vraagt.

Barcelona

Houden jullie van de zon? Dan is Spanje en dus Barcelona de perfecte plek om naartoe te gaan. Houd er alleen wel rekening mee dat Barcelona wat noordelijker gelegen is en het er dus in bijvoorbeeld maart/april nog wat fris kan zijn. Los van de heerlijke temperatuur, biedt ook Barcelona alles wat jullie nodig hebben om een onvergetelijk weekend te beleven. Hoe leuk is het om samen naar het strand te gaan om vervolgens een hapje te gaan eten op de bekende ramblas? Naast dat er overdag ontzettend veel te doen is, hoeven jullie je ook ‘s avonds allesbehalve te vervelen.

Rome

Houden jullie van romantiek en de Italiaanse keuken? Dan is Rome de perfecte plek om samen jullie jaarlijkse weekend door te brengen met elkaar. Niet alleen vanuit cultureel oogpunt met het Colosseum, Forum Romanum en het Pantheon is deze stad prachtig, maar natuurlijk ook om samen heerlijk te kunnen genieten van het eten, drinken en bovenal ook de vele winkelstraten waar de gemiddelde vrouw zich alles behalve hoeft te vervelen. Niet voor niets is Rome een van de populairste steden als het gaat om een stedentrip.

Plan alvast een nieuw uitje

Om ervoor te zorgen dat jullie vriendinnenweekend een jaarlijks terugkerend iets is, is het verstandig om alvast een datum te prikken voor jullie nieuwe weekend. Vooral wanneer iedereen ouder wordt, zien we vaak dat dit verwaterd, wat ontzettend zonde is. Zo kun je bijvoorbeeld ieder jaar twee meiden verantwoordelijk maken voor de organisatie, hoe leuk is dat? Naast deze 3 steden zijn er namelijk nog veel meer mooie steden, dus jullie kunnen de komende jaren nog wel even vooruit.

Heb jij toevallig een weekendje Parijs op de agenda staan? Check dan zeker onze hotspots even!

Over de schrijver
Reactie plaatsen

Zoek jij nieuwe vriendinnen bij jou in de buurt?