Leuk cadeau voor vrouwen: Deze handgemaakte kaarsen!
10 december 2021 

Leuk cadeau voor vrouwen: Deze handgemaakte kaarsen!

De decembermaand is alweer in volle gang en dus gaan we ons klaarmaken voor de kerstdagen. Gezellige avonden lang tafelen, de kerstboom klaarmaken en (in deze maand legaal) Mariah Carey uit de speakers. Door de donkere dagen en de gezelligheid van deze maand, branden wij nu meer kaarsen dan de rest van het jaar bij elkaar. En dat bracht ons op een idee!

Cadeau inspiratie voor vrouwen!

Er zijn zoveel feestdagen (sinterklaas, kerst, maar ook vele verjaardagen), waarbij wij met ons handen in het haar zitten over wat we cadeau moeten geven. Wij zijn van het type dat je wel iets echt leuks en persoonlijks wil geven, maar niet altijd de inspiratie hebben. En toen wij deze toffe gekleurde kaarsen tegenkwamen, bedachten we dat dit een super leuk cadeau is, dat eigenlijk elke vrouw wel kan waarderen!

Gelukkig hoeven we het tegenwoordig niet meer te doen met lange witte saaie dinerkaarsen. Want je hebt naast alle kaarsen in kleuren, ook gedraaide kaarsen en andere grappige vormen. Dus eigenlijk kun je voor elk interieur wel iets passends vinden. Sterker nog, Lize is recentelijk verhuisd, en als mensen vragen wat ze mogen meenemen als cadeautje voor de housewarming, dan vraagt ze tegenwoordig dinerkaarsen. Dat is niet te prijzig, mensen kunnen helemaal hun eigen creativiteit erin leggen en zodra je ze aansteekt voor een gezellig etentje, is deze persoon er weer even bij. Hoe leuk is dat?!

" En een grappig weetje; naast het wc-papier, waren de kaarsen het snelst uitverkocht in de eerste Coronagolf"

Cadeau dat door de brievenbus past

Zoek jij nog een leuke giftset die je mee kan nemen om cadeau te geven of die je kunt opsturen (ze passen namelijk door de brievenbus)? Deze giftboxen van Kaars Online vinden wij erg mooi en worden prachtig ingepakt. Je hebt de gift box Light van € 11,80 incl. verzendkosten en Gift box Big Flame van € 21,80 incl. verzendkosten. 

gekleurde-kaarsen

Invloed kaarsen op je gezondheid

Degene achter deze kaarsen zijn Baukje en Daan en wij spraken Baukje over hun concept. Met hun grappige slogan “We candle with care”, willen ze namelijk bijdragen aan minder vervuiling in de wereld. Want, zo vertelt zij ons, veel kaarsen bevatten blijkbaar gifstoffen. Deze vervuilen niet alleen de lucht, maar zijn ook slecht voor je gezondheid. Whut?! Wist jij dat?

Met die reden geeft zij aan dat ze er alles aan doen om zo gezond mogelijke kaarsen in hun assortiment op te nemen, gemaakt van natuurlijke was zoals sojawas en koolzaadwas. En daarnaast zijn alle geurkaarsen die ze verkopen ook 100% natuurlijk. 

Handgemaakte kaarsen

Baukje vertelt er heel geënthousiasmeerd over en heeft het streven om alle kaarsen zo goed en lokaal mogelijk in Europa te laten maken. Zo werken ze met kleine ateliers en sociale werkplaatsen. En daar zijn wij groot voorstander van. Go go go!

Naast de giftboxen verkopen ze ook gewoon losse kaarsen in allerlei kleuren en onder andere deze glazen kaarsenstandaards. Dus neem zeker even een kijkje op de site als je interesse hebt.

glazen-kaarsenstandaard

Hopelijk ben je weer geïnspireerd met dit blog! Wat is jouw ultieme cadeau als je niet weet wat je moet geven?

Over de schrijver
Hoi ik ben Lize en ik ben het gezicht achter VriendinnenOnline. Het concept is opgezet voor vrouwen om laagdrempelig nieuwe vriendinnen te leren kennen. Ik schrijf en spreek veel over het onderwerp ‘vriendschappen’, een prachtig thema dat ik graag onder de aandacht breng!
Reactie plaatsen

Zoek jij nieuwe vriendinnen bij jou in de buurt?