Koop voor een habbekrats een mooi design voor je CV en maak indruk met je sollicitatie!
24 februari 2020 

Koop voor een habbekrats een mooi design voor je CV en maak indruk met je sollicitatie!

Hoe presenteer jij jezelf op papier via een cv? Op een cv is jouw werkervaring te zien, jouw skillset en vertelt de vormgeving iets over jezelf. Struggel jij met het opmaken van een goed inzichtelijk cv? Hierbij wat tips!

Een verzorgd cv

Een duidelijk en professioneel ogend CV is niet alleen mooi om te zien, maar zorgt er ook voor dat jij je kwaliteiten en ervaring zo optimaal mogelijk kunt presenteren aan de recruiter. Ben jij niet echt handig op de computer of heb je er gewoon geen tijd voor? Je kunt tegenwoordig voor een klein bedrag een mooie CV template kopen bij House of Ambition, gemaakt door een leuke creatieve meid. Zij ontwerpt allemaal handige dingen op de computer voor de werkende vrouw (oke, mannen mag ook) en deelt deze met je voor een klein bedrag. Ideaal!

Time to shine!

Bij een sollicitatie heb je maar één kans om een goede eerste indruk te maken. Je wilt er tussen de andere sollicitanten uit springen en uitgenodigd worden voor een gesprek, toch? Met een nette opmaak en korte en krachtige teksten over je kwaliteiten, opleiding en werkervaring kun je een helder beeld schetsen voor de recruiter en vertellen waarom jij de ideale kandidaat voor een functie bent. Lees hier nog meer tips over hoe je een goede sollicitatiebrief kunt schrijven.

cv templates

Hoe werkt zo’n CV-template?

Ga naar de website van House of Ambition en kijk welke CV-template bij jou past. Deze kun je in je winkelmandje stoppen en voor een bedrag tussen de €3,95 en €5,95 aanschaffen. Dit template is vervolgens van jou en je kunt hem dan ook zo vaak gebruiken als je wilt.

Je ontvangt -na het afrekenen- namelijk direct een Zip-bestand met daarin het gewenste template. Dit is een Word-bestand, zodat je hem zelf makkelijk kunt invullen zonder dat je ingewikkelde designprogramma’s nodig hebt. Vul alles over jezelf in dit Wordbestand in, zoals jouw opleiding, ervaring, kwaliteiten en upload een foto van jezelf. Tot slot sla je hem op en verstuur hem om die leuke baan in de wacht te slepen! 

Laat die uitnodiging voor een sollicitatiegesprek nu maar komen, succes!

Over de schrijver
Reactie plaatsen

Zoek jij nieuwe vriendinnen bij jou in de buurt?