Kleurentrends interieur najaar/winter 2016/2017
22 oktober 2016 

Kleurentrends interieur najaar/winter 2016/2017

Oktober is woonmaand en dan krijg je heel veel inspiratie via beurzen, blogs en woonprogramma’s. Alles wordt namelijk weer helemaal klaargemaakt voor het nieuwe seizoen en daar horen nieuwe kleuren bij.

Onlangs heeft Flexa de nieuwe kleur voor 2017 bekend gemaakt: Denim Drift en deze kleur zit ook in de nieuwe kleurenschema’s. Het is namelijk een prettige kleur om te combineren met andere kleuren.

Ben je ondertussen al benieuwd? Kijk snel verder en laat je inspireren!

Blauw, grijs en goud

Kleurentrend 1: Denim Drift met Gouden details

Dit is bijvoorbeeld de kleur Denim Drift (bovenste kleur in het rijtje) samen met grijze en gouden details. Dat maakt het geheel een stuk warmer en spannender.

Blauw en (oud) roze

Kleurenschema 2: Denim Drift met oudroze

Hier weer een blauwtint, niet geheel Denim Drift, maar komt er wel in de buurt. Samen met (oud) roze is het een fijne en sterke combinatie. Het zachte en warmere roze samen met het koelere blauw zijn een hele goede samenvoeging in je interieur.

Warm groen en koninklijk paars

Kleurencombinatie 3: Groen met paars

Warm groen met een koninklijke kleur paars. Een ijzersterke combinatie die misschien heel donker kan zijn, maar ook erg warm en knus tegelijk. Zeker in de donkere dagen is dit lekker gezellig!

Paarse en rode tinten

Kleurencombinatie 4: Rood en paars

Een hele warme combinatie die veel mensen niet snel zouden kiezen. Het kan namelijk snel verkeerd gaan als de kleuren niet goed genoeg op elkaar afgestemd worden. Maar, ALS het dan WEL goed gaat, is het een heel warm kleurenschema waar je lang veel plezier van kan hebben in je interieur.

Paars en aquablauw

Kleurenschema 5: Turkoois met paars

Ook al zo’n warme combinatie. Lijkt ook weer erg donker, maar geeft dat heerlijk knusse gevoel in die donkere dagen. Ziet er toch hartstikke gezellige uit?

Wat is jouw favoriete kleurenschema?

Ik ben erg benieuwd naar wat je van de kleurenschema’s vindt. Het is in ieder geval duidelijk dat de pasteltinten even verdrongen worden door de warme, volle tinten die erg passen in de donkere dagen.
Zou jij ze toepassen in je interieur?

Liefs

Over de schrijver
Hoi ik ben Lize en ik ben het gezicht achter VriendinnenOnline. Het concept is opgezet voor vrouwen om laagdrempelig nieuwe vriendinnen te leren kennen. Ik schrijf en spreek veel over het onderwerp ‘vriendschappen’, een prachtig thema dat ik graag onder de aandacht breng!
Reactie plaatsen

Zoek jij nieuwe vriendinnen bij jou in de buurt?