Kijktip: Nieuw seizoen Ik Vertrek 2017
26 augustus 2017 

Kijktip: Nieuw seizoen Ik Vertrek 2017

Frankrijk

Als we de eerste beelden mogen geloven wordt de uitzending van vanavond een spannende! Alexander en Esther vertrekken naar de Dordogne, waar ze een herenhuis kochten waar ongeveer alles nog aan moet verbouwd worden. Ze hebben hier geen extra budget meer voor over en dus blijven ze voorlopig in Nederland werken om de verbouwing te kunnen betalen. Krijgen ze de kamers af voordat de eerste gasten arriveren?

Dit zijn de eerste beelden

Ik vertrek 2017 – vanaf zaterdag 26 augustus om 21:55u op NPO 1

Over de schrijver
Hoi ik ben Lize en ik ben het gezicht achter VriendinnenOnline. Het concept is opgezet voor vrouwen om laagdrempelig nieuwe vriendinnen te leren kennen. Ik schrijf en spreek veel over het onderwerp ‘vriendschappen’, een prachtig thema dat ik graag onder de aandacht breng!
Reactie plaatsen

Zoek jij nieuwe vriendinnen bij jou in de buurt?