Jullie seksleven spannend houden doe je met deze tips
10 mei 2018 

Jullie seksleven spannend houden doe je met deze tips

Maak en voel je aantrekkelijk voor de ander

Als je je mooi aankleed en aandacht aan je haar en make-up geeft, dan voel je je vaak gelijk zelfverzekerder. Dat heeft niet alleen een goede uitwerking op jezelf, maar ook op je partner. Dus maak je eens extra mooi voor hem en pak lekker uit. Dit kun je bijvoorbeeld doen door een sexy lingeriesetje aan te trekken, een mooi jurkje of een (semi) doorschijnend topje.

Ook in bed moet je je niet verstoppen voor de ander, hij vindt je echt wel aantrekkelijk. Dus doe een lampje of kaarsjes aan, zodat de ander ook jouw mooie rondingen kan zien. Het is echt niet nodig om je te verstoppen tussen de lakens, juist een zelfverzekerde houding is een gegarandeerde turn on!

Weg met gewoontes

Gaat een vrijpartij bij jullie altijd min of meer op dezelfde manier? Dus weet jij al na stap 1 wat stap 2, 3 en 4 gaat worden? Dan moeten jullie aan de slag! Gooi al die gewoontes overboord, hierdoor kun je namelijk eenvoudig in de zogenaamde sekssleur belanden. En dat is nou net niet wat je wilt.

Als je niet weet wat er gaat komen of wat de ander voor jou in petto heeft, verhoogt dit de spanning en opwinding. Natuurlijk is het niet alleen aan de ander om het over een andere boeg te gooien, dat kun (en moet eigenlijk) je zelf ook doen. Dus neem eens de eerste stap als hij dat gebruikelijk altijd doet of start eens met een massage. Wat je ook doet, doe het anders dan die keer daarvoor.

Seksspeeltjes toevoegen

Als we het dan toch over vernieuwen hebben, dan kun je eens kijken of het toevoegen van (nieuwe) seksspeeltjes iets voor jullie is. Zeker als je nooit eerder seksspeeltjes gebruikt hebt, is het het proberen waard. Als je niet zo ervaren bent, kun je eens experimenteren met vibrators, dildo’s, een blinddoek, massagetool of handboeien. Dat is vaak toch wel zo’n beetje de basis. Het houdt de vrijpartijen spannend, vernieuwend en afwisselend en dat draagt natuurlijk weer bij aan die extra spanning.

Summertime!

En dan hebben we nog een leuke tip voor de warme zomerse dagen! Want doordat je extra veel zweet, zul je eerder opgewonden worden. De glimmende huid vergroot onbewust de aantrekkingskracht en de geur van (vers) zweet zet aan tot seks. Jaja! Ook ben je vaak net iets relaxter als het mooi en warm weer is, dus doe er je voordeel mee. Als je bijvoorbeeld binnenkort op vakantie gaat, is dit de plek om je seksleven weer een swung te geven. Dus houd ook daar die airco lekker uit en ga voor sweaty hot!

Wil je nog meer inspiratie? Kijk dan eens op deze website voor een beter seksleven!

Over de schrijver
Hoi ik ben Lize en ik ben het gezicht achter VriendinnenOnline. Het concept is opgezet voor vrouwen om laagdrempelig nieuwe vriendinnen te leren kennen. Ik schrijf en spreek veel over het onderwerp ‘vriendschappen’, een prachtig thema dat ik graag onder de aandacht breng!
Reactie plaatsen

Zoek jij nieuwe vriendinnen bij jou in de buurt?