Je smartphone beschermen & tegelijk trendy blijven?
12 september 2016 

Je smartphone beschermen & tegelijk trendy blijven?

De eenvoudigste manier is natuurlijk het voorkomen van een kapot scherm door een beschermhoesje. Maar ja, die telefoonhoesjes, die verpesten volgens gebruikers vaak de looks van de smartphone. Toch kunnen ze juist ook heel trendy zijn. En daarbij zijn ze ook nog eens voordeliger dan een nieuw scherm of speciale smartphone-verzekering.

Hoesjes in alle soorten en maten

Hoe vind je nou een leuk hoesje? In de begindagen van de smartphones er enkel keuze uit een beperkt aanbod. Deze hoesjes brachten allesbehalve hulde aan het design dat de fabrikant aan zijn smartphone had meegegeven.

Tegenwoordig bestaan er echter telefoonhoesjes in allerlei uitvoeringen en afwerkingsniveaus. Zo kun je voor kunststof, metaal, rubber en zelfs leder kiezen. Hiermee kun je je smartphone nog meer “personal touch” meegeven. Sommige uitvoeringen integreren bovendien de mogelijkheid om verschillende pasjes in te bewaren, waardoor je je portefeuille ineens ook wat kunt verlichten.

Vind je in een fysiek winkelpunt niet direct je persoonlijke smaak terug in het aanbod? Kijk dan eens verder online, bijna zeker dat je daar wel een trendy telefoonhoesje tegenkomt. Succes!

Over de schrijver
Hoi ik ben Lize en ik ben het gezicht achter VriendinnenOnline. Het concept is opgezet voor vrouwen om laagdrempelig nieuwe vriendinnen te leren kennen. Ik schrijf en spreek veel over het onderwerp ‘vriendschappen’, een prachtig thema dat ik graag onder de aandacht breng!
Reactie plaatsen

Zoek jij nieuwe vriendinnen bij jou in de buurt?