Je nagellak sneller drogen met deze handige tips
04 februari 2022 

Je nagellak sneller drogen met deze handige tips

Ben jij ook zo ongeduldig als het gaat om wachten terwijl je nagellak aan het drogen is? En voor je het weet ga je toch te snel iets doen en maak je er een buts  of kras in. Zonde! Wij geven je daarom 6 manieren waarop jij je nagellak sneller kunt laten drogen. 

Föhn

Zet je fohn op de koudste stand en laat die even waaien over je gelakte nagels. Dit heeft hetzelfde effect als blazen, alleen gaat het een stuk sneller!

Vriezer

Superhaast? Stop je handen een paar minuutjes in de vriezer! Zeker niet comfortabel, maar binnen no time zijn je nagels mooi droog.

Water

Houd je handen onder de koude kraan. Zorg ervoor dat de kraan niet te hard staat, want dan gaat het fout. Een kleine straal over je nagels, zorgt ervoor dat ze snel en mooi drogen.

Paar keer lakken

Breng je nagellak aan in dunne laagjes. Die dunne laagjes drogen snel, waardoor je uiteindelijk snel een stel mooi, gelakte nagels hebt.

Nageldroger

Er bestaan diverse soorten nageldrogers in allerlei prijsklassen. Deze worden ook gebruikt bij beautysalons en werken prima voor het drogen van je nagels.

Spray

In de winkels zijn meerdere soorten spray en druppels te vinden om je nagels sneller te laten drogen. Deze spray of druppels gebruik je na het lakken van je nagels. Ook deze zijn er in verschillende prijsklassen, dus misschien moet je even uitvinden welke het beste werkt voor jouw nagels.

Over de schrijver
Reactie plaatsen

Zoek jij nieuwe vriendinnen bij jou in de buurt?