Je inrichting boosten met foto's aan de muur
20 november 2017 

Je inrichting boosten met foto's aan de muur

Creatief met knijpers

Wat tegenwoordig helemaal trendy is, is je foto’s aan knijpers te hangen. Dit kun je aan een koord over de hele lengte van je kamer hangen of bijvoorbeeld aan een metalen memobord. Deze zijn op veel plekken verkrijgbaar, bijvoorbeeld bij de Xenos. Je kunt er naast de foto’s ook andere dingen tussen hangen zoals inspirerende artikelen of ontvangen kaartjes.

Verwisselbaar doek

Wij kwamen deze verwisselbare doeken tegen en hadden er zelf nog niet eerder van gehoord. Het concept is super leuk, zeker als je je kamer het liefst regelmatig een nieuwe look wilt geven. Bij Wallstars koop je een aluminium frame met daarin een foto op textiel. Dit kan een foto van jezelf of uit hun collectie zijn. Als je het zat bent kun je het doek er in een handomdraai uithalen en er een nieuwe inzetten, hoe handig is dat?!

Mooie lijsten

Natuurlijk kun je foto’s ook ophangen in mooie lijsten, lekker vertrouwd en altijd goed. De type lijsten kun je aanpassen op de rest van je interieur, van modern tot brocante. Het rangschikken van de lijsten kun je ook helemaal naar wens doen, lekker speels zoals onderstaande foto of juist mooi recht uitgelijnd. De keuze is aan jou.

fotolijst-muur

Fotobehang

Ben jij al bekend met fotobehang? Daarmee kun je een hele leuke en originele sfeer creren en van een lege muur het middelpunt van je huis maken. Op VT wonen hebben ze prachige voorbeelden staan.

Professionele foto’s

Ben je zelf niet zo’n uitblinker in fotograferen, maar houd je wel van mooie foto’s in je inrichting? Dan kun je er ook voor kiezen om foto’s van een professional aan te schaffen. Mooie wanddecoratie kun je in galeries kopen of bijvoorbeeld een repro in de vorm van een canvas. Een super mooie oplossing en het geeft je huiskamer gelijk een enorme boost.

Vraagje: Heb jij veel foto’s in huis?

Over de schrijver
Hoi ik ben Lize en ik ben het gezicht achter VriendinnenOnline. Het concept is opgezet voor vrouwen om laagdrempelig nieuwe vriendinnen te leren kennen. Ik schrijf en spreek veel over het onderwerp ‘vriendschappen’, een prachtig thema dat ik graag onder de aandacht breng!
Reactie plaatsen

Zoek jij nieuwe vriendinnen bij jou in de buurt?